PRIMERA CATALANA | CB CORNELLÀ – TGN BÀSQUET | LA PRÈVIA

j5 vs TGN

El Sènior ‘A’ (5è) busca trencar la imbatibilitat del TGN Bàsquet (2n)

Les blaves volen sumar la quarta victòria en cinc partits

Després de la desgastadora victòria a Balaguer, el Sènior A rep al TGN Bàsquet (2n) amb l’objectiu de trencar-los la imbatibilitat i fer-se amb el segon triomf consecutiu, el quart en cinc partits. En cas de sortir-ne vencedores, les blaves atacarien les posicions capdavanteres de la taula classificatòria i, es consolidarien com a una de les potències del grup. Tot i tenir molta temporada per endavant, el de dissabte (17:45 – Rubió i Ors) és un duel amb molt més en joc que el resultat.


EL RIVAL

El TGN Bàsquet ha fet una arrencada de lliga immillorable. Amb un balanç de 4 triomfs i cap desfeta, les tarragonines són un dels dos equips del grup que encara són invictes. Les víctimes han estat el CN Sabadell (39-64) i el Manyanet Reus (71-51), de mitja taula, els cuers UESC (51-61) i Escola del Carme (55-36), i el perillós CN Terrassa (56-48). Aquest cap de setmana afronten el seu desplaçament més complicat fins ara.

Són un conjunt robust, molt ben encaixat, que li agrada portar el partit a marcador baix. Sent molt sòlides defensivament han aconseguit quatre victòries als quatre primers partits i, dissabte, posaran en pràctica tots els seus recursos per a frenar l’arsenal ofensiu de les de Cornellà. Tenen un róster de jugadores curt i, per tant, els perjudiquen els partits jugats a un ritme alt.


EL CB CORNELLÀ

Les blaves tornen a casa amb les piles recarregades després d’aconseguir un prestigiós triomf a la complicada pista del CB Balaguer. Les cornellanenques van sobreposar-se a les dificultats per endur-se la victòria en un dels desplaçaments més complicats de la temporada i, així, recuperar el camí del triomf després de l’ensopegada  a casa contra el Morell.

El conjunt dirigit per Rafa Gutiérrez és, acabada la quarta jornada, el cinquè classificat amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota. Dissabte, buscaran sumar-ne el quart al còmput d’èxits. Les claus per fer-ho passaran per dominar el tempo de partit, portar-lo a un ritme molt alt, i explotar la versatilitat de les jugadores interiors i la intensitat de les exteriors.