CB CORNELLÀ – UESC | L’ONZENA PER SEGUIR MIRANT AMUNT

j14 vs UESC

El Sènior ‘A’ rep a la UESC aquest diumenge a les 17:45 a Rubió i Ors

Les blaves volen sumar l’onzena victòria, la cinquena consecutiva, per seguir mirant amunt

El Sènior ‘A’ ha deixat enrere la sotregada que els va fer encadenar tres derrotes consecutives. Un cop de moral del qual se’n van ressentir a la classificació. Des de fa quatre jornades però, que s’han oblidat del que vol dir perdre i, encadenant triomf rere triomf, han tornat a posicionar-se a la part superior de la classificació. A punt de disputar el quinzè enfrontament de la temporada, les blaves són terceres amb un excel·lent balanç de 10 victòries i tant sols 4 desfetes.

Dissabte a les 17:45, les jugadores dirigides per Dani Domene buscaran l’onzè triomf, el cinquè consecutiu, per a mantenir-se enganxades a les dues primeres classificades. El TGN Bàsquet, a qui les cornellanenques van superar a casa, és líder amb 12 triomfs, els mateixos que el Reus Ploms, segon classificat.


EL RIVAL

La UESC arriba a Cornellà com a ocupant de la desena posició amb un balanç de 6 victòries i 8 derrotes. Les vallesanes han tingut una primera volta irregular, en què han competit molt bé contra els quips de dalt però que, en canvi, no han sabut mantenir la línia amb els de mitja taula.

Al duel d’anada, a Sant Cugat, les cornellanenques van patir per imposar-se a un conjunt molt solvent a casa. Al final, van acabar fent-ho per 51 a 61 gràcies a un segon període brillant a nivell ofensiu i una segona part jugada amb calma, fredor i molta intel·ligència.

EL CB CORNELLÀ

El Sènior ‘A’ vol sumar el cinquè triomf consecutiu per a seguir enganxat a les dues primeres posicions del grup, les que donen accés a les fases d’ascens. L’objectiu d’aquesta segona volta és clar: competir cada partit i sumar el màxim nombre de triomfs per tal d’optar a classificar-se per a la final a quatre. Les blaves són conscients que és un objectiu ambiciós però gens desmesurat per a la qualitat de la plantilla i l’ambició de jugadores i staff.

El partit de diumenge és la propera passa en un camí llarg i gens planer. Per a endur-se la victòria els caldrà domini del tempo i molt de caràcter. Si aconsegueixen ser regulars i aprofiten la superioritat dins la zona, el conjunt dirigit per Dani Domene tindrà el vent molt de cara per a sumar l’onzè triomf de la temporada.

Som-hi blaves!!