CB CORNELLÀ – UE MATARÓ | ELS BLAUS ES DESFAN A PARTIR D’UN CONTUNDENT SEGON QUART RIVAL

CB CORNELLÀ - UE MATARÓ | LIGA EBA 2019-20

El Sènior EBA va sumar la segona derrota de la temporada en un nefast partit a casa

Els mataronins van trencar el partit al segon quart i els blaus no van saber reaccionar

El Sènior EBA va acusar les baixes de tres dels seus jugadors en un partit que va durar un quart i mig. Després d’un primer període ajustat en què els blaus van aconseguir acabar lleugerament per sobre (12-9), l’embranzida visitant a principi del segon quart va trencar el partit.

La forta ofensiva dels mataronins va agafar als blaus descol·locats que, amb impassibilitat, van veure com queien 10 punts per sota al marcador (19-29). Amb una distància solvent adquirida, els visitants no van permetre cap cistella fàcil dels de Cornellà que van patir per anotar fora de la línia de tir lliure.

Amb 23 a 36 al descans, de la sortida de vestuaris depenia el desenllaç de l’enfrontament. Un inici del tercer quart erràtic, en què els blaus van anotar tant sols 2 punts en 4 minuts, va engreixar encara més un aventatge visitant que ja seria insalvable. Al baix encert ofensiu (13/40 en T2 i 6/20 en T3) s’hi va sumar la dificultat defensiva d’aturar a Cabrera, dorsal 5 mataroní, sota cistella.

El quart període, de pur tràmit, va servir per a que els visitants seguissin esqueixant cada cop més el marcador. Al final, una derrota contundent (48-74) que serveix per aprendre’n i ser conscients que en aquesta lliga no val la relaxació. El proper partit serà dissabte a les 20h a la pista del Camping Bianya CB Roser.