CB CORNELLÀ – CB VALLS | EL SÈNIOR COPA S’EMBUTXACA EL PRIMER TRIOMF (62-59)

53A01CC5-812C-4F68-A9A7-49B6525200B5

Les blaves han lluitat per aconseguir-ho i dissabte van obtenir, per fi, la recompensa. Van embutxacar-se el primer triomf de la temporada a Rubió i Ors davant el CB Valls (2-4). Les de Cornellà van saber sobreposar-se a un inici entrebancat, palès en el 9-15 de parcial inicial. Els va costar entrar en partit, però a mesura que van anar agafant rodatge i, amb Tapia (16 pts – 19 mins) i Cabrero (13 pts – 23 mins) com a referents interior-exterior, van anar progressivament adquirint el control del partit.

Al descans, ja hi arribaven perdent per la mínima (25-26) i un bon final del tercer període les situava tres punts per sobre a l’encetar els darrers 10 minuts (45-42). Amb les de Valls tensant la corda per evitar el triomf blau, les jugadores de Dani Domene van aguantar amb fermesa les embranzides visitants. Equilibri absolut en un últim període d’intercanvi de cistelles que va acabar afavorint a les cornellanenques gràcies a l’avantatge obtingut a finals del tercer quart. Tot i la igualtat al marcador, les blaves no van arribar a veure perillar el primer triomf.

Amb 62 a 59 finalitzava l’enfrontament que donava la primera victòria a les blaves en el seu retorn a la Copa Catalunya. El proper partit el disputaran diumenge 9 d’abril a les 18h a la pista de les líders. Les blaves visitaran l’imbatut Ekke CB Lleida en busca del segon triomf.