CB CORNELLÀ – CB VALLS | DUEL IGUALAT SENSE FORTUNA FINAL

En un partit igualat de principi a fi, els visitants van jugar amb més reflexió els darrers dos minuts fent que la victòria acabés caient cap al seu bàndol. La precipitació i el desencert des de triple, va condemnar els blaus a la vuitena derrota de la temporada.

Les alternances al marcador van ser constants durant tot l’enfrontament. Funcionant a ratxes, l’intercanvi de cistelles era incessant. Els de Valls van posar-se dos cops a 6 punts de distància, ambdues vegades però, la reacció dels de Cornellà va ser instantània. En el primer, a mitjans del segon període, un 2+1 de Guirao al llindar de l’equador reduïa la distància a 3 al descans. I en el segon, a l’inici del tercer, des de la defensa, i amb bons minuts de Farfan defensiva i ofensivament, van capgirar el desavantatge amb un parcial de 9-0 que posava als blaus per davant per primer cop des de principis del segon quart.

Amb la pressió defensiva ofegant a Valls, els jugadors de Mario Del Campo van desaprofitar els minuts de desconcert rival. Concedint segones oportunitats des del rebot ofensiu, els de Valls van mantenir-se dins de partit arribant amb empat a 48 a l’inici del quart període.

El darrer quart va ser el més travat. El nivell de duresa defensiva va pujar, fent dels contactes els protagonistes, especialment dins la zona. La força física dels jugadors interiors tarragonins va ser determinant en uns minuts finals en què els blaus es van veure obligats a acabar la majoria d’accions ofensives (de vegades de forma precipitada) des de la línia de tres. L’encert no va acompanyar. Amb un 6 de 27 des de 6.75 (22%), els blaus veien com se’ls escapava el que hagués estat el tercer triomf consecutiu.

Amb aquest partit els blaus tanquen el 2018. El proper enfrontament serà el 12 de gener a les 19:45 a Castellbisbal.