CB CORNELLÀ – CB VALLS | LA PRÈVIA AMB JOAN PAU PILAN

EBA VS VALLS 15 n

El Sènior EBA (10è) reb al CB Valls (11è) en la dotzena jornada de lliga

Els blaus busquen la tercera victòria consecutiva

Després d’encadenar dos triomfs i la jornada de descans, el Sènior EBA reprèn la competició amb l’últim partit del 2018. Dissabte (18:30 – Parc Esportiu) reben al CB Valls en la dotzena jornada de Liga EBA, contra qui buscaran mantenir la ratxa de victòries i sumar la cinquena al còmput general.

Sobre el rival i l’estat de forma dels blaus n’hem parlat amb el dorsal 11 del primer equip, Joan Pau Pilan.


EL RIVAL

El CB Valls arriba al PELL tocat a nivell de resultats. Fa quatre jornades que no coneix la victòria. A l’última, encaixaven una abultada derrota a casa davant el CB Esparraguera (50 – 71), la setena de la temporada. Són onzens amb un balanç de 4 triomfs i 7 desfetes. Però malgrat la ratxa negativa, els tarragonins són un rival dur i sempre perillós.

«Valls és un equip molt complert i sempre resulta complicat jugar contra ells. Tenen un joc interior molt potent i una línia exterior molt compensada«, analitza Pilan. Un conjunt ben equilibrat que pot fer mal tant per dins com per fora. És per això que l’onze blau augura que «serà un partit molt competit» en el que només valdrà «estar concentrats els 40 minuts per poder guanyar».


EL CB CORNELLÀ

Els blaus reben al Valls després de sumar la quarta victòria a la difícil pista del CB Igualada (aspirant al liderat), la segona consecutiva. Dues victòries que «han estat molt importants per nosaltres», explica Pilan. Una empenta anímica i moral que els ha tret de la cua de la classificació. «Mica en mica estem aconseguint canviar la dinàmica que portàvem. Quan perds molts partits seguits i entres en dinàmiques negatives acabar amb aquestes pot ser molt complicat. Amb treball, esforç i positivisme ho estem aconseguint».

El partit de dissabte el veu «com un repte més» en el qual «(per endur-nos el triomf) haurem de portar un ritme alt de joc, estar molt atents a tots els avantatges que ens puguin generar i ser durs«. A hores d’ara són desens. Al davant, tindran als onzens. Valls és doncs, un rival directe contra qui aconseguir el triomf serviria per seguir mirant amunt i tancar el 2018 amb bones sensacions.


EL PERFIL

pilan

Nom: Joan Pau 

Cognoms: Pilan Peret 

Any de naixement: 1993

Posició: Escorta

Què estudies / a què et dediques? Doncs sóc Psicòleg i ara estic estudiant la carrera de Criminologia. Treballo en una empresa de protecció de Propietat Intel·lectual i faig classes particulars de català a nens de primària i ESO.

Quins idiomes parles? Català i castellà nadius, l’anglès i tinc nocions bàsiques de francès.

Un lloc on vols anar: Ruta pels Estats Units.

Un lloc que t’ha marcat: La posta de sol de Cap de Creus.

Un record de la teva carrera esportiva: Tot el meu pas per les categories inferiors a Cornellà. Premini, Mini, Júnior.

Què et fa únic com a jugador? Això que ho diguin els altres. 

 

Plat preferit: El que sigui amb formatge.

Menjar pre-partit: Pasta.

Què se’t dóna especialment bé? Saber com són les persones en el fons. 

Què se’t dóna fatal: Fregir i recordar-me de les coses. Sóc despistat.

Una pel·lícula:  Origen

Una sèrie:  Dark

Un llibre:  Els Mites de Cthulhu – H.P Lovecraft

Una cançó:  Apunto Shakespeare – Els Amics de les Arts

Un ídol: Pepe Rubianes