CB CORNELLÀ – CB VALLS LEAR | LA REGULARITAT, EL PES QUE VA DECANTAR LA BALANÇA (56-67))

Sèniorfem-castellbisbal
Foto: Arxiu

Un contundent parcial al minut final del tercer període va marcar la diferència d’un enfrontament majoritàriament igualat.

Les blaves perdien dissabte el dotzè partit de la temporada, en un intens i equilibrat duel davant les líders (56-67). El CB Valls, que tant sols ha perdut 2 enfrontaments des de l’inici de lliga, va sortir triomfador de Rubió i Ors gràcies a la regularitat i la intensitat constant.

Després d’un primer període ajustat (14-13), en què les de Cornellà van saber jugar amb paciència, trobant espais i fent mal amb les jugadores interiors, va venir un segon quart fluix i desencertat. Apujant el ritme defensiu, les rivals van col·lapsar l’atac local, que va trigar sis minuts en anotar la primera cistella del període. Sis minuts de sequia ofensiva que van derivar en un punyent parcial de 13 a 0.

Tot i així, marxaven al descans maquillant lleugerament el resultat i hi tornaven decidides a canviar el romb del partit. Un inici de quart fluït va alegrar el ritme de joc de les de Cornellà que, amb dos triples gairebé consecutius de Polo, engreixaven un parcial de 12 a 5 en sis minuts, que les tornava a col·locar a la lluita pel partit (35-36).

A partir d’aquí, tres minuts d’estira i arronsa, d’intercanvi de cistelles, que es van opacar amb un contundent parcial de 0-10 que les cornellanenques van encaixar al darrer minut del quart. Començant els últims 10 minuts novament amb 11 punts de desavantatge (39-50), l’esforç i el desgast van passar factura en un últim quart que va tornar a estar igualat (17-17).

El proper enfrontament serà dissabte a les 16h a Premià.