CB MORELL – CB CORNELLÀ | DERROTA VOLUMINOSA PER UNA MALA SEGONA PART (82 – 43)

CB Cornellà - primera catalana
FOTO // Arxiu.

El Sènior ‘A’ es va desfer al Morell en un partit en què es van veure dues cares oposades. Una primera part igualada, descompensada per l’encert des de triple de les locals, i una segona part imperial de les tarragonines. Les blaves, negades ofensivament, van rebre dos parcials contundents que van deixar el partit decidit.

El primer quart començava amb ambdós equips fent un joc alegre, intercanviant cistelles per arribar a l’equador amb 10-8 al marcador. Un ritme que es va mantenir fins a acabar el període, però que l’encert des de triple de les locals, els va permetre acabar-lo vuit punts per sobre (20-12). El segon va continuar en la mateixa sintonia. Un duel marcat pels atacs: elèctrics i efectius. Però aquest cop, van ser les blaves les que en van prendre la batuta. El parcial, de 18 a 21, les acostava a 5 punts al descans (38-33).

A la represa, el canvi de compàs va ser abrupte i xocant. Les blaves van perdre el control absolut del partit. Coincidint amb l’apujada del nivell defensiu de les del Morell, van quedar descol·locades en atac i desesperades en defensa. Ofensivament, les locals van mantenir el ritme de la primera part. El que, sumat a la conversió de tant sols 10 punts de les blaves, els va permetre fer dos parcials aclaparadors (21-6, 23-4) que condemnaven a les de Cornellà a encaixar la novena derrota de forma dura i contundent.

La propera jornada, tornen a jugar a domicili. Ho faran dissabte, a les 19:30, a la pista del Ploms Salle Reus.