CB SALOU – CB CORNELLÀ | TERCERA DERROTA CONSECUTIVA DEL SÈNIOR EBA

IMG_6867

Els blaus van perdre el tercer assalt consecutiu i cauen a la setena plaça del grup

El Sènior EBA arribava a Salou amb la voluntat de revertir la mala dinàmica dels dos darrers partits. Una dinàmica que els havia portat a encaixar dues derrotes voluminoses que, alhora, els havien fet perdre pistonada en la lluita per colar-se a la final a quatre de Liga EBA. L’ambició però, va quedar-se a la primera part del partit.

Un inici fort del conjunt de Juan Couto els col·locava al capdavant del marcador. Marcant el ritme elèctric que els interessa, van estirar-se a partir de cistelles ràpides, que els van portar a acabar el període 5 punts per sobre (15-20). Perdent força dins de la pintura i amb la línia exterior desencertada, els blaus van donar vida als locals, que van aprofitar l’aire per a recarregar forces.

Agrandant-se progressivament, els tarragonins van prendre el domini del parquet i del marcador. Al descans ja havien retallat distància a la mínima (29-30) i, a la represa, es van col·locar per davant. El tercer període va mantenir la sintonia del segon, amb els blaus molt travats ofensivament i els locals aprofitant per marcar distància. El parcial, de 20 a 10, va ser prou solvent com per determinar el resultat final del duel.

Els últims 10 minuts, de transició, van servir per a que els tarragonins eixamplessin la diferència aconseguida en una segona part demolidora per part seva. Els de Cornellà van fer un intent d’estirada per a retallar distància però els esforços van ser insuficients com per a posar el rival contra les cordes. El proper partit serà dissabte al Parc Esportiu contra l’UBSA, segon classificat, dues victòries per sobre els blaus, setens