CB TARRAGONA – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR EBA INICIA LA SEGONA VOLTA A LA PISTA DEL LÍDER

C.B.CORNELLÀ EBA

El Sènior EBA visita el CB Tarragona en la catorzena jornada de la Liga EBA

Els blaus buscaran la sisena victòria a la pista del líder


EL RIVAL

El CB Tarragona és l’actual líder del grup després de completar una primera volta extraordinària amb un balanç d’onze victòries i dues derrotes. Arriben a la catorzena jornada empentats per la confiança pròpia dels triomfs (n’acumulen 6 de consecutius) però tocats per les baixes en una plantilla curta.

Els tarragonins destaquen per ser un conjunt anotador, amb percentatges alts d’encert en tirs de camp, i persistentment regular, que castiga amb severitat les desconnexions rivals. Així ho va fer al primer partit de lliga al Parc Esportiu i davant d’equips forts com el Valls o el Boet Mataró. 


EL CB CORNELLÀ

Els blaus arriben al Serrallo amb l’estat anímic renovat gràcies a les tres victòries als darrers quatre partits. L’última, el cap de setmana passat, es convertia en la cinquena de la temporada. Tombant al Castellbisbal a domicili, equip perseguidor a la classificació, els jugadors de Mario Del Campo agafaven distància respecte la zona de perill. Actualment, són onzens amb 5 triomfs i 8 desfetes.

De cara a dissabte, els de Cornellà buscaran donar la sorpresa a la pista del líder, tal i com ja van fer amb l’Igualada a l’onzena jornada. Malgrat la dificultat del rival, la versatilitat dels blaus i el bon ritme d’entrenaments de les darreres setmanes els conviden a ser positius. El partit serà dissabte a les 19h al Pavelló Municipal del Serrallo.