CB VALLS – CB CORNELLÀ | DESFETA DEL SÈNIOR ‘A’ A LA PISTA LÍDER

WhatsApp Image 2018-12-15 at 16.01.41

Un primer quart contundent favorable a les rivals va marcar la distància fins a final del partit

La baixa anotació de les blaves a la primera part, clau en la derrota

El Sènior ‘A’ es va desfer a la pista del líder. Un primer període amb parcial contundent per a les de Valls (19-8) va marcar una distància que les blaves no van saber retallar. Malgrat refer-se a partir del segon quart, a base de petits parcials les locals van anar ampliant la diferència fins al 67 – 43 final.

El primer període va ser letal. Al minut 3, les locals iniciaven un parcial de 17 a 0 que ja dictava sentència. Un cop dur a la moral de les blaves que, tanmateix, van fer un esforç al segon quart per a contrarrestar-ho. Però la solidesa i solvència de les líders no va donar treva i, en el quart més igualat, marcat per l’enorme esforç defensiu a ambdues bandes, les de Cornellà tant sols van aconseguir retallar un punt, per arribar al descans amb 25 a 15 al marcador.

10 punts separaven ambdós equips a l’inici del tercer quart. Una distància assequible per tombar al marcador, però costosa pel baix ritme d’anotació. Els minuts de joc de la segona part van ser més alegres a nivell ofensiu. Gaudint de més encert a banda i banda, el tercer quart va acabar convertint-se en un festival de triples. A partir del minut 6, ambdós equips van anotar tant sols des de la línia de 3. La continuïtat en l’encert de les de Valls els va valer per ampliar 6 punts més la distància.

A 16 de diferència a falta de 10 minuts, les jugadores de Rafa Gutiérrez ho tenien molt complicat per sorprendre a les capdavanteres. El darrer període va mantenir l’alt ritme anotador de l’anterior, convertint-se en un intercanvi de cistelles constant que beneficiava a les locals. Veient que l’esforç sobre el parquet no tenia recompensa a l’hora de retallar punts, les blaves es van deixar anar una mica al darrer minut. Un parcial de 0 a 7 acabava d’engreixar el marcador a favor de les vallenques fins al 67 – 43 final.