CB VIC – CB CORNELLÀ | REPRESA DE LA LLIGA EBA A LA PISTA DELS LÍDERS

previa eba

Amb dues victòries consecutives i molt bones sensacions el Sènior EBA acabava el 2017. Ara, amb un nou any per estrenar sobre la pista, però amb els mateixos objectius, els blaus afronten un dels duels a domicili més difícils de la temporada. Ho faran frescos i amb ganes de seguir sumant en l’últim partit de la primera volta.

EL RIVAL
El CB Vic és l’actual líder del grup i de la conferència amb 10 victòries (sis de consecutives) i tant sols dues derrotes, juntament amb el CB Pardinyes. Contra aquests últims, els blaus ja van donar la sorpresa, vencent-los a casa per 69 a 65.  
Malgrat ser la seva primera temporada a la lliga EBA, els vigatans s’han consagrat com un dels conjunts més potents de la categoria. Un grup en què la diversitat i versatilitat és el seu punt més fort. Són capaços de crear perill i sumar des del perímetre, però també compten amb potència física i qualitat a la pintura. Amb molts jugadors capaços d’anotar, el seu joc és altament efectiu, aspecte que queda reflectit a la mitjana acumulada de 86,25 punts per partit. A més, tot i ser un conjunt majoritàriament jove, hi conviuen anys d’experiència amb grams de joventut. Un equip molt complert que farà les coses difícils pels de Cornellà.
EL CB CORNELLÀ

Els blaus volen acabar la primera volta sumant la setena victòria. Un triomf que els permeti encarar la tornada a mitja taula i amb aspiracions de seguir mirar amunt. La novetat aquesta jornada és però, que ho faran amb la plantilla al complert. Després de jugar la major part de la primera volta amb les baixes de Farfan i Hernández, el tècnic, Xavi Pardina, ja té a disposició a tots els seus jugadors, un aspecte important de cara als partits clau com el de dissabte. Les incorporacions dels fins ara lesionats dóna a l’equip frescor i poden aportar l’empenta final que els acabi de donar regularitat en els resultats.

Som-hi blaus!

Som Blaus