CRÒNIQUES | CISTELLA GRAN | 25 i 26 DE MAIG

Jornada de pocs partits pel que, aquesta setmana, només farem referència a aquells equips que han tingut partit oficial de lliga. Per la classificació final d’aquells conjunts que ja han acabat la temporada podeu consultar els resultats.


L’Infantil A femení acaba la temporada amb derrota a Terrassa (66-48)

InfantilAfem-jet


Victòria contundent en la visita de l’Infantil A masculí a Olesa per encarar les fases amb confiança (53-96)

infantilAmasc

Último partido de liga con victoria en casa del Nou Olesa (53-96).

Comenzamos el partido con el marcador ajustado, pero debido a nuestro buen trabajo en defensa y ataque, conseguimos una gran ventaja que nos permitió llegar relajados al final.

Este resultado nos deja segundos de nuestro grupo, empatados a puntos con el primer clasificado.

El próximo fin de semana nos enfrentaremos al C.B. Vic, para conseguir meternos en la final a cuatro de interterritorial.

Som Blaus. Som equip.

Alejandro Veguillas #14


El The Corner Cadet A femení, cau a vuitens de final d’interterritorial (36-73 i 62-37)

CadetAfem-cns

El The Corner Cadet A fem cau a vuitens davant d’un gran CN Sabadell, que ja va fer una excel·lent fase regular (millor 1r). En perdre els dos partits (anada i tornada) es queden sense el passi a quarts.

Els dos partits de les blaves han sigut molt correctes i han competit gran part 80 minuts. Però la fatiga, degut a la gran intensitat rival, ha decantat els dos partits al seu favor. Molt content per la feina de les blaves aquesta temporada amb el premi final de fases. Agrair als reforços d’aquests dos dies de les 3 infantils, i del cadet B i 03 durant tota la temporada.


El Júnior B masculí s’imposa a Terrassa i acaba líder de la fase de permanència a Júnior de 1r any

juniorbmasc-cnt

Últim partit de la temporada en què hem tornat a demostrar ser superiors. Gran punt i final!! 💪🏽 Acabem primers de grup a la fase de permanència de Júnior de 1r any.


El Júnior A masculí acaba la temporada regular amb triomf al derbi

JúniorAmasc-bfcornella

Els blaus acaben la temporada regular amb victòria solvent al derbi i ja pensen en les fases d’inter! Passen com a primers de grup i s’enfrontaran al SESE en format d’anada i tornada. El primer partit el jugaran dissabte a les 19h a RiO.


RESULTATS