SAFA CLAROR – CB CORNELLÀ | EL PRIMERA S’ESTRENA A DOMICILI

PREVIA SENIOR FEM jornada 1

El Sènior femení visita el SAFA Claror en el primer partit de la temporada a Primera Catalana

Les blaves busquen la victòria davant un dels rivals més sòlids del grup

El Sènior femení s’estrena a la lliga a domicili. Després d’aplaçar el partit de la primera jornada, les blaves visiten la pista del SAFA Claror en busca del primer triomf de la campanya 2018-19. Ho faran dissabte a les 18:00 a l’Esportiu Claror (c/Sardenya, 333) de Barcelona.


EL RIVAL

El SAFA Claror és un dels equips més sòlids del grup. Tenen una plantilla molt equilibrada i les idees molt clares sobre el terreny de joc. Van vèncer còmodament (47-67) a la JE Terrassa en la primera jornada i a domicili, i seran un ós dur de pelar.

El seu punt més fort és la compacitat defensiva, així com el bon tir exterior d’algunes de les seves jugadores, capaces de trencar i desequilibrar un partit encallat. 


EL CB CORNELLÀ

Les jugadores de Rafa Gutiérrez busquen seguir alimentant les bones sensacions sobre la pista. Després d’una pre-temporada en què el grup s’ha anat forjant esportiva i humanament, les blaves estan preparades per a afrontar l’inici de lliga amb intensitat i empenta. 

Buscaran combatre el mur defensiu local amb el seu joc elèctric i alegre, i estrenar-se a la competició amb triomf a domicili. Una primera prova de foc per a les de Cornellà que aspiren a estar el més amunt possible a la taula classificatòria.

Som-hi, blaves!

Junts Som Més Forts.