PRIMERA CATALANA | CB CORNELLÀ – CB BALAGUER | DUEL PER MANTENIR-SE A LA PART SUPERIOR

 j16 vs BALAGUER

El Sènior ‘A’ rep al Balaguer, sisè, en un partit clau per a mantenir-se a la part superior de la taula

Les blaves volen tornar al camí de la victòria després de l’ensopegada al Morell

El Sènior ‘A’ trencava el passat cap de setmana una ratxa de cinc triomfs consecutius. En un duel perdut a la pròrroga, les de Cornellà van deixar escapar l’oportunitat de mantenir-se enganxades als dos conjunts que comparteixen el liderat. Aquest dissabte a les 17:45 buscaran sumar la dotzena victòria de la temporada, per a mantenir la posició o guanyar-ne – depenent dels resultats aliens -.

EL RIVAL

El CB Balaguer arriba a Cornellà com a ocupant de la sisena posició però a tant sols una victòria de les blaves (quartes). Amb un balanç de 10 triomfs i 6 desfetes, les lleidetanes són un dels conjunts més sòlids i difícils de guanyar de la competició. Una d’aquestes sis derrotes la van sumar, a l’anada, davant les cornellanenques, en un partit molt disputat decidit en un final d’infart (57-59).

El duel d’aquest dissabte a Rubió i Ors es preveu que segueixi una línia similar a l’anterior: intens, lluitat i emocionant.

EL CB CORNELLÀ

El Sènior ‘A’ vol acabar de consagrar-se a la part superior de la classificació. Les bones ratxes victorioses obtingudes durant la temporada l’han portat a fer-s’hi un lloc, però volen arrelar-s’hi. El d’aquest dissabte és un enfrontament clau en la consecució d’aquest objectiu, per tal de no despenjar-se de les posicions de privilegi ni caure a mitja taula.

Des de la força del joc interior i la potència de les jugadores exteriors i recolzant-se en la força i empenta de la graderia blava, les jugadores de Dani Domene buscaran la solvència per a engreixar el còmput general de victòries.

T’hi esperem!