JUAN COUTO I RAFA GUTIÉRREZ, OBREN EL SEGON ANY COM A DTS

WhatsApp Image 2019-06-04 at 11.24.13

> Couto i Gutiérrez renoven com a directors tècnics del club
> Couto seguirà liderant la secció masculina, i Gutiérrez continuarà al capdavant de la femenina, així com del seu primer equip

El Juan Couto i el Rafa Gutiérrez enceten la segona temporada al capdavant del projecte esportiu del Club Bàsquet Cornellà. Amb Couto a la part masculina i Guitérrez a la femenina, la junta directiva vol donar continuïtat a un projecte que, en el seu primer any, ja ha donat resultats molt positius.

«La valoración de la temporada pasada, en general, es muy positiva. Creo que se han conseguido resultados que hace mucho tiempo que no se conseguían. Llegar a una Final A 4 de Catalunya como ha conseguido el Cadete A y el campeonato de Barcelona conseguido por el Mini A, creo que son dos logros a tener muy en cuenta», analitza Couto. «Además, todos los equipos han progresado tanto a nivel individual, como en grupo».

Gutiérrez, per la seva banda, també elogia els resultats obtinguts. «Vam començar amb la idea de posar les bases d’un projecte a curt o mig termini, i aquest primer any ha servit per a que tant pares, com entrenadors, com jugadores vegin de quina manera volem treballar i vegin que a Cornellà poden tenir un lloc on poder fer bàsquet i fer-lo de qualitat. A nivell de planter hem aconseguit un campionat de Barcelona nivell A 2, tres equips han jugat fases i, a més, hem tingut també un campionat de promoció», explica.

Un primer any per a ambdós directors tècnics que ha servit per cimentar un projecte molt ambiciós. «Volem continuar treballant per donar més qualitat», segueix el cap de la secció femenina. «Intentar ficar el cap a preferent amb el júnior i que, d’aquí a un parell d’anys, tinguem categories preferents assolides i, sobretot, que tornem a ser una referència de bàsquet femení a la comarca«.

Couto, per la seva banda, també vol «dar un pasito más a nivel de intentar que los equipos sigan compitiendo al más alto nivel de Cataluña y de intentar montar más actividades aprovechando el 90 aniversario«. Un altre aspecte que tots dos coincideixen en destacar és la vasta importància de la plantilla d’entrenadors en aquest ansiat èxit.

«Confiamos en la plantilla de entrenadores. Creemos que después de nuestros jugadores son la parte más importante y esencial del club y por eso mi confianza en que ellos continúen, manteniéndose en la filosofía y crecimiento del club», aclara Couto. Gutiérrez, en la mateixa línia, assegura que «la base del projecte són els entrenadors i la feina que han fet ha estat molt bona. Sense ells aquest propòsit no té sentit i és per això que apostem per la continuïtat i la qualitat«.

Entrant en el món sènior, Gutiérrez renova també com a màxim dirigent del primer equip femení. El disseny del primer equip «ha agafat molt bona forma» després d’una temporada en què «el principi va ser una mica estrany, titubejant, però que al final hem acabat molt bé». Mantenint  la major part de la plantilla, de nou, l’objectiu de Gutiérrez és apostar per la qualitat i la continuïtat d’un cos de jugadores molt joves i de la casa que tenen el somni  de tornar a Copa Catalunya.