CRÒNIQUES DEL 20 i 21 DE MAIG

El pre-mini B femení acaba la temporada davant el Viladecans

preminibfem

Últim partit de les blaves contra el Viladecans on han jugat a un gran nivell davant un rival que els superava en alçada. Es nota la millora de totes i avui s’han vist més passades i tirs a cistella, a més de fases de bon joc d’equip. Enhorabona a totes les jugadores de l’equip, a les seves entrenadores per la bona feina feta i als pares també.

#Nerea 16#

Hem jugat molt bé i hem lluitat però no hem pogut guanyar. Som blaves, som lluitadores, som Cornellà.

L’infantil A femení, llançades cap a la final A4 

infantilAfem

Avui dia 20 hem jugat contra el Lleida, hem començat amb molta intensitat i encert, la resta del partit hem estat irregulars.

Ha estat un partit en el que hem ficat molts triples i on la falta de regularitat en defensa ha fet que el marcador no hagi estat més gran. Com sempre hem tingut minuts bojos, pero a la minima que sen’s acostaven nosaltres ens anavem un altre cop.

Era el darrer partit de la lliga i aquesta victoria ens ha donat pas a fer les fases i a seguir lluitant per assolir la final A4 en els campionats de Catalunya de nivell A2.

Hem de seguir treballant per arribar el més lluny possible.

Itziar Aransay #19

El cadet blau femení finalitza la lliga a casa del Joviat amb victòria blava

cadetblaufem

El dissabte, el cadet blau femení va tancar la temporada guanyant al Joviat C a casa seva 52-65. Però aquesta última crònica, els pares i mares de l’equip la volem aprofitar per donar gràcies. Gràcies Ricky per haver-les guiat, recolzat, ajudat a créixer i a ser equip.  Gràcies Ángel per estar sempre al seu costat, pels massatges, per les teves lliçons de bàsquet. Gràcies Clàudia per animar-les com ningú i per què sempre has estat pendent de que tot anés bé. I finalment, gràcies noies per una temporada en que ens heu fet patir, riure, cridar, animar, en què ens heu fet gaudir del bàsquet, del vostre bàsquet. Sou un gran equip, i campiones de Lliga!! FELICITATS EQUIP!!  #soublavessoulluitadores ……i la temporada vinent més i millor!

Pares i mares del Cadet Blau Femení