CRÒNIQUES DE LA JORNADA: CISTELLA PETITA

El Premini B femení comença la lliga d’escolars

preminiafem

El Premini B femení ha jugat el primer partit de la lliga escolar contra el Roureda.
No ha estat el seu millor partit, tot i això s’han esforçat moltíssim i han lluitat totes les pilotes i, el que és més important, s’ho han passat d’allò més bé jugant.
Dia a dia van millorant i agafant confiança i seguretat.
Som Blaves!!! Som Lluitadores!!!

El Club Delfos Premini A femení, cada cop millors

preminiafem

Molt bona primera part de les blaves, amb intensitat, concentració i compenetració, que ens ha permès arribar igualades. Un mal cinquè quart i el cansanci ens han fet perdre el partit.
Cal destacar que la progressió és molt satisfactòria, cada jornada se superen respecte l’anterior.
Bravo, noies!!!!

El Mercat Sant Ildefons s’imposa a la U.E. Sant Andreu per 37 a 44

El Mini Club Delfos 05 masculí guanya còmodament i es mantenen líders i invictes (30 – 75)

mini05masc

Nova victòria sense ensurts dels blaus, que es mantenen líders invictes del seu grup, en la seva visita a Molins de Rei. Amb dos quarts inicials on les diferències en el joc i el marcador ja van quedar paleses (3-11 i 4-13), el partit no va tenir més història. Una mica desencertats en el tir però mostrant un bon joc col·lectiu en algunes fases del partit, els blaus van anar incrementant gradualment l’avantatge en el marcador fins arribar al contundent 30-75 final.

El Mini Crossfit 06 masculí no pot amb el Viladecans, un rival físicament superior (60 – 39)

mini06masc

Llegados ya a la mitad de la primera fase, el único equipo que nos faltaba por conocer era al líder, BM Viladecans A. Nos enfrentábamos a un equipo con muy buena trayectoria, y sabíamos que no sería fácil estar a su altura.

Una vez en el campo vimos que la mayoría de sus jugadores nos superaban físicamente. Empezó el partido y nuestros niños pusieron en práctica lo aprendido y con garra, y un gran esfuerzo en la primera parte, lograron ajustar el marcador, acabando éste en 25-23.

A partir de la segunda parte el equipo local siguió con su ritmo alto, imponiendo su físico y calidad de juego y poco a poco fueron sumando puntos y tomando una ventaja que cada vez se hizo mas difícil de igualar.

No obstante, los nuestros no bajaron los brazos y a pesar de que el marcador final reflejó un 60-39 cabe felicitarlos por el buen partido realizado. Felicitar también al equipo BM Viladecans A  que luchó en todo momento para conseguir la victoria.

Una vez más, vamos a animar a nuestro equipo a continuar por este camino!!

Bon partit del Mini Crossfit Blau femení contra l’AESE malgrat la derrota (39 – 82)

Victòria important del Mini Crossfit Blau masculí contra el Gavà (39 – 60)

miniblaumasc

Nos costó el primer periodo despertarnos del madrugón del sábado en Gavà, pero desde el segundo no perdimos ninguno hasta el último, donde la amplia ventaja conseguida hizo que nuestros azules se relajasen.

Poco a poco se nota el trabajo de los técnicos, consiguiendo que se juegue en equipo y que todos participen, aunque todavía queda trabajo por realizar y camino por mejorar.

Acabamos la primera vuelta invictos!!!

Seguid así BLAUS!!! Disfrutando y haciéndonos disfrutar!!!

 

El Club Delfos Mini B femení perd a Sant Adrià un partit treballat vers un dels millors equips de Catalunya (26 – 98)

Victòria ajustada del Club Delfos Mini B masculí contra el BBVA per 67 a 70

Club Delfos-C.B. Cornellà A  75  U.E. Gaudí A 54

El Mini A masculí segueix invicte a nivell A

La jugada de la setmana del Mini A vs UE Gaudí from CB Cornellà on Vimeo.

Avui hem jugat contra el Gaudí A i hem aconseguit una nova victòria que fa que seguim invictes a la fase prèvia de nivell A. Encara que no hem jugat gaire bé, hem sabut resoldre el partit.

El Gaudí ens han posat les coses molt difícils durant el partit i ens han superat molt fàcilment massa vegades, i no hem acabat de defensar tal i com volíem. Hem jugat botant fins la línia de 3 i llavors hem provat coses diferents a dins de la zona (sense botar, botar amb 1 peu a terra, 2 bots i bot lliure al final).

Àlex Brualla #10