DERROTES PER LA MÍNIMA DEL SÈNIOR FEMENÍ I SÈNIOR B MASCULÍ A REUS

El Sènior femení va perdre per 53 a 49 al camp del Manyanet Reus A, mentre que el Sènior B masculí ho va fer per 77 a 75 contra el Bàsquet Ploms – Salle Reus

Dissabte a les 17:45 el Sènior A femení visitava al Manyanet Reus A, mentre que, a la mateixa hora, ho feia el Sènior B masculí a casa el Zamar 2000 Ploms Salle Reus B. Cap dels dos desplaçaments a la ciutat Tarragonina van resultar en victòria, però sí que ho van fer en dos partits intensos i emocionants.

El Sènior Femení es presentava a Reus després d’una derrota dura i contundent a casa contra el Celtic Molins. Un partit en què les blaves havien pecat sobretot d’abaixar els braços, i d’aquí que la distància s’anés fent més gran. Amb això a la consciència, el Sènior femení arribava a Reus, amb ganes d’esborrar el gust amarg de la passada jornada, i d’endereçar el seu camí a la lliga. I malgrat que aquest aspecte el van superar, i van lluitar fins l’últim moment, la victòria no va tornar a Cornellà per un ajustat 53 a 49. L’entrenador, Quique López destacava la millora de l’equip respecte la setmana passada, alhora que resaltava que encara els queda molta feina per fer: «vam ser més actives i més disciplinades, però encara som poc competitives».

D’altra banda, el Sènior B masculí venia de guanyar còmodament el derbi cornellanenc contra el BFC Riera. El blaus doncs, arribaven a la província de Tarragona amb el gust dolç de la passada jornada i amb ganes i il·lusió de repetir triomf, i de guanyar el primer partit fora de casa. A l’altra cantó, el Ploms – Salle Reus, en canvi, venia de perdre els tres primers partits. En aquesta situació d’alerta, els reusencs arribaven al matx molt motivats i necessitats d’una primera victòria. «Reus venia amb tres partits perduts però no és, ni molt menys, un equip que estarà abaix a la classificació. Tenen jugadors molt bons tant exteriors, com interiors», afirmava l’entrenador blau, Miguel Ángel Platel. Amb dos equips amb el dipòsit ple, el duel es va viure molt intensament i el partit va estar molt disputat, tant, que no es va acabar de decidir fins que va sonar la botzina final. Platel comentava: «vam aguantar el partit durant 37 minuts, però després va passar, el que ja sabiem que passaria, i ho havíem parlat; que hi hauria un moment que ens quedaríem sense gasolina… I justament va passar en el moment més inoportú del partit». Tot i així, malgrat que els reusencs van agafar distància a l’últim quart, els blaus van tenir dos tirs lliures a favor que els donaven l’oportunitat d’empatar i anar a la pròrroga, però no va ser així. Un dels factors més influents en el devallada final va ser els pocs efectius amb els quals comptava el Sènior B. Tant sols 7 jugadors disponibles pel partit, i dos d’ells van arribar expulsats per 5 personals als últims minuts. «Vam trobar a faltar molt les rotacions a Reus… (al final) anàvem molt justos de jugadors ja que ens en havíen eliminat a dos, i a pista, els cinc jugadors que quedaven, el que menys faltes tenia en portava 3, la resta estaven tots amb quatre», comentava Platel.

En un final atabalat i bastant descontrolat per part dels dos equips, el CB Cornellà va acabar caient per 77 a 75. Tanmateix, tant l’entrenador com els jugadors marxen satisfets amb la feina feta. «En general, només ens queda pulir petits detalls, errors de mini que cometem tant en defensa com en atac. I, sobretot, aprendre a pensar fredament amb les pulsacions al límit».