DURA DESFETA A MATARÓ

El Sènior A no va aconseguir tancar el partit i va ser superat a l’últim període per un Mataró molt contundent

El primer equip del club va sumar la novena derrota diumenge a Mataró, on ja es preveia un duel que costaria de superar. El primer quart va ser dominat pels blaus, que, amb un parcial de 17 a 24, van deixar clar que havien arribat a la capital del maresme llestos per ensenyar les dents. Però el partit va ser de tot menys planer, i el que semblava que seria un matx dominat pels cornellanencs, es va convertir en un duel de poderosos.

El segon període se’l van edur els locals, que amb molt d’encert i determinació van tombar el marcador, i van deixar als homes de Marc Solanes en tant sols 9 punts. Una escassa anotació que els feia perdre l’avantatge que havien assolit al primer quart. A la mitja part el marcador senyalava 37 a 33, i tant sols 4 punts de diferència entre els dos equips.

Seguint el mateix tarannà d’alts i baixos, els blaus van tornar a agafar el control i les rendes del partit a la represa. Els de Solanes van imposar el seu joc, i com a resultat, van poder tombar de nou el marcador, que al final del període era de 51 a 53. Però de nou el domini va canviar de bàndol, i l’últim període, i el més decisiu va ser pels locals. Amb un parcial de 25 a 10, els mataronins s’imposaven per 76 a 63 al Sènior A, que va marxar a casa amb el gust amarg de no haver sapigut lligar al rival. 

La setmana vinent tocarà refermar-se a la difícil pista del JAC Sants, equip que els blaus van derrotar a la primera volta.

Som-hi blaus!