DESFETES DEL SÈNIOR FEMENÍ A MOLINS I DEL SÈNIOR B A RIERA

senfem

Una distància agosarada i injusta que no reflecteix la competitivitat del partit que es va viure a Molins

El sènior femení va acabar perdent de 16 contra el Molins a domicili (55 – 38). Una diferència no gaire abultada comparada amb el resultat de l’anada però agosarada per aquells que van veure el partit. I és que les jugadores de Leandro Najmanovich, malgrat fortes baixes, van competir fins que l’esgotament es va apoderar del seu joc, i va ser a partir del minut 34, que les locals van aconseguir desempellegar-se d’elles. 

Nosaltres vam sortir a mort, demostrant que volem créixer, que volem ser una mica millors cada dia, i que representem a un club que ha de ser sempre gran i exemplar

Entre 6 i 8 punts va ser la distància que les va separar durant major part del partit. I és que es preveia un partit més ajustat que el de l’anada per dues raons principals. Per una banda, les blaves ja estan més engranades, cohesionades, i s’agraden més que a la primera volta. Mentre que per l’altra, el Molins podia pecar de confiança per la comoditat amb que havien guanyat al partit anterior, i la distància a la classificació entre els dos equips. Però possiblement no s’esperaven un equip renovat d’ànims, energia i il·lusió. «Nosaltres vam sortir a mort, demostrant que volem créixer, que volem ser millors cada dia, i que representem a un club que ha de ser sempre gran i exemplar», explicava l’entrenador blau. 

A la mitja part les blaves tant sols perdien de 6 punts, diferència que van aconseguir mantenir fins al ja esmentat minut 34. A partir d’aquí, el cansament i la sobrecàrrega van tombar al sènior femení, que va deixar-se anar fins acabar caient per 16 punts, una distància agoserada i injusta pel que s’havia vist durant tot el matx. Les sensacions i la valoració però, són completament positives per part de Najmanovich, que explicava orgullós com «aquest partit ha estat una passeta endavant en allò que més hem de millorar, la maduresa competitiva. Estem molt contents perquè les nostres jugadores, algunes amb 35 minuts a les cames, ho van donar tot, i vam poder competir a un dels millors equips (de la lliga)».

Després de superar aquesta gran prova, el veritable repte els espera la setmana vinent, quan rebran a casa un partit vital contra el Manyanet Reus, 9è classificat, i contra qui van perdre a la primera volta.

Som-hi blaves! Som blaves!


 El Sènior B va perdre el derbi contra el BFC Pavelló Riera per 66 a 60.

Després de tres quarts molts competits i igualats, un seguit d’errors inoportuns van decantar la balança per als locals, que van aconseguir venjar la derrota de la primera volta. El gran punt positiu però és que els blaus mantenen l’average a favor.

«No s’ha de dramatitzar. Hem fet un partit molt digne, molt correcte… Ho hem donat tot els dos equips i (…) ens han guanyat perquè han estat millors», declarava l’entrenador blau, Miguel Ángel Platel. En un duel on es va poder gaudir de molt bon bàsquet, els blaus no van tenir la sort de cara als minuts finals. Tot i així, l’actitud i la feina dels blaus no cesa de meravellar a aquells que la presencien. 

Amb aquesta derrota els blaus es mantenen a la deuena posició, dues per sota del Riera, que els treu un partit d’aventatge. Amb 8 victòries i 10 derrotes, els de Platel afronten la setmana amb el cap ben alt per la feina feta diumenge, i preparats per rebre el proper repte a casa contra el Ploms Salle Reus.