EL CB CORNELLÀ, DE DOL PER LA PÈRDUA DE JOSEP LLUÍS I CORTÉS

El president del Club Bàsquet Cornellà, José Manuel Hernández, la Junta Directiva i tots els membres del CB Cornellà fan manifest del seu més sentit condol per la mort de Josep Lluís i Cortés, un dels més alts referents del basquetbol a nivell nacional.

El Club Bàsquet Cornellà vol enviar també un missatge de suport i solidaritat a la seva família i amics, així com posar en valor la important tasca desenvolupada per al nostre esport. Des de la seva etapa com a jugador fins a la de vice-president de la Federació Catalana de Basquetbol, passant per la d’entrenador i de President de l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol, la seva petjada queda ja per sempre a la història del nostre esport.

Als 80 anys d’edat, Josep Lluís i Cortés, deixa un llegat basquetbolístic molt important, però també un gran record en tots els seus amics i estimats. Conegut per la seva solidaritat, gentilesa i senzillesa, és a molts als qui va impactar i guiar. Descansi en pau.


“La sala de vetlla estarà oberta des de divendres 5 d’octubre a les 16h al Tanatori de Can Ruti de Badalona i la cerimònia de comiat tindrà lloc dissabte 6 d’octubre a les 11h del matí a l’Església de Santa Maria de Badalona (c/ de Dalt, 47)” – Federació Catalana de Basquetbol.

lluis-cortes
Lluís Cortés durant la seva etapa com a jugador al Club Joventut de Badalona