DURA CAIGUDA DEL SÈNIOR FEMENÍ EN LA SEVA ESTRENA A CASA CONTRA EL BÀSQUET MOLINS

Les blaves van començar bé el partit, però el poc encert va pesar psicològicament

La superioritat del Bàsquet Molins es va notar des del principi
Després d’una victòria i una derrota, encara queda molta feina per fer, i detalls per pulir

Diuen que com més dura és la caiguda, més fort t’aixeques i n’estem segurs que aquest serà el cas per al nostre Sènior femení, que va caure de 40 davant el Molins aquest cap de setmana.

Les blaves van començar bé el partit, bastant concentrades i actives tan en atac com en defensa, però el poc encert va propiciar que progressivament s’anéssin desesperançant. Tot el contrari li va passar al rival, que va gaudir d’un alt percentatge de tir, el que li va permetre agafar una gran avantatge. Les blaves volien però no podien, no tenien el dia, i el Bàsquet Molins va ser molt superior.

Al final del segon quart el desànim era palpable, els braços estaven abaixats, però encara hi havia esperança de que les blaves tornessin al partit. No va ser així, i al Sènior Femení se li va escapar el segon partit de lliga. Amb una victòria i una derrota, les blaves se situen deuenes.

Tan sols ens trobem en el segon partit, i tan les jugadores com l’entrenador són conscients que encara queda molta feina per fer, molts aspectes a corregir del joc, però sobretot mentals. Comptem amb un equip potent però que té molta facilitat per de seguida venir-se avall quan les coses comencen a anar mal dades.

La setmana passada destacàvem que quedava molt de camí per recórrer però que el primer pas ja estava fet. Aquest cap de setmana hem fet un petit pas enrere, però estem segurs que ha estat per agafar embrenzida i arribar encara més lluny. Una cursa mai no és el mateix sense obstacles.

El proper partit, el Sènior femení jugarà a casa del Manyanet Reus, dissabte a les 17:45. Ànims, noies!