ANAGAN OLIVAR- CB CORNELLÀ | A SARAGOSSA EN BUSCA DE LA SISENA

ANAGAN OLIVAR VS C.B.CORNELLÀ

Desplaçament dels blaus a Saragossa en busca de la sisena victòria

EL RIVAL

L’Anagan Olivar rep als cornellanencs des de la vuitena posició de la quadrícula. Els aragonesos sumen un total de vuit victòries i set derrotes, l’última, la jornada anterior a la pista de l’Esparraguera (81-78). La valentia i el caràcter, malgrat la falta d’experiència, els han servit per a instaurar-se a mitja taula. Es caracteritzen per fer un joc efectiu a altes revolucions – són el segon conjunt més anotador, amb una mitjana de 78 pts per partit – i per tenir un gran ventall de jugadors resolutius i polivalents.

Un conjunt jove i talentós que ja va superar els blaus a la primera volta al PELL. En un partit de baix nivell defensiu dels de Cornellà, els saragossans van castigar els desajustos amb contundència per acabar enduent-se el triomf per 73 a 82. Els blaus, reforçats, miraran d’impedir la seva novena victòria.


EL CB CORNELLÀ

El conjunt dirigit per Mario Del Campo buscarà el sisè triomf a la pista aragonesa – el quart des de l’arribada del nou tècnic blau. A la dificultat de superar el jove conjunt a domicili, se li suma l’adversitat del llarg viatge. Malgrat haver encadenat dues derrotes en les últimes dues jornades – contra els dos primers classificats – els de Cornellà arriben en un bon moment a nivell de joc col·lectiu i de ritme de feina setmanal.

Amb 15 jornades disputades, els blaus són onzens, dues victòries per sobre de la desena posició, amb 5 triomfs i 10 derrotes. L’explotació del joc interior cornellanenc i una duresa perenne, seran les claus per endur-se un triomf tan ansiat com necessari. Un bon paper defensiu que aturi el seu potencial ofensiu serà mitja victòria davant un equip que li costa trobar un plan B al seu estil de joc.