Els jugadors i jugadores podran fer classes de speaking d’anglès abans o després dels entrenaments

Els jugadors i jugadores podran fer classes de speaking d’anglès abans o després dels entrenaments

Aquesta temporada el president del CB Cornellà Jose Manuel Hernández i el director Jordi Rivera de l’escola d’anglès de Cornellà The Corner van signar un conveni de col·laboració per obrir vies de col·laboració entre ambdues entitats i afavorir la relació esport-educació.

Una de les primeres  iniciatives d’aquest acord és el benefici del 5% de descompte en els cursos per a tots els socis i practicants del CB.CORNELLÀ,  i la matrícula gratuïta en qualsevol dels  cursos d’idiomes.
Ara i fruit de diverses converses el director de The Corner va presentar juntament amb el president del CB Cornellà van presentar un projecte molt engrescador per a tots les jugadors i jugadores i també entrenadors del CB Cornellà. Es tracta d’ofer la possibilitat de poder fer classes de speaking d’anglès com a complement de l’aprenentatge i tenint en compte els horaris entre els entrenaments.

Les classes, segons ja s’ha informat als pares i mares delegats, no començaran fins el gener, però es prega als mares i pares interessats que es posin en contacte amb la secretaria del club per manifestar l’horari que els aniria bé i la categoria del seus fill o filla. A partir de la demanda s’elaborarà un horari per agrupar els nens i nenes segons les seves necessitats.

Les classes s’impartiran a la «caseta» al costat de Rubió i Ors, tindran una durada d’una hora i  un màxim de 8 alumnes per classe. El preu serà de 50 euros trimestrals per a 1 dia a la setmana i 95 euros trimestrals per 2 dies a la setmana.

Podeu contactar amb la secretaria del CB CORNELLÀ  al telèfon: 93 474 02 82, a les instal·lacions de Rubió i Ors (horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h) o al correu electrònic: secretaria.basquetcornella@gmail.com.

Documents:

Full d´inscripció: Full d´inscripció

Horaris The Corner & CB.CORNELLÀ: Horaris

Presentació The Corner Centre d´estudis: Presentació The Corner

 

logotipo-antiguo

logo-the-corner