ELS REIS ARRIBEN D’HORA AL CB CORNELLÀ I ENS PORTEN EL TORNEIG MINI MASCULÍ DEL MOLINET I EL D’ANY NOU CADET MASCULÍ DE GIRONA

Enhorabona a tots els blaus i blaves que han participat durant el Nadal i l’Any Nou a diferents competicions, tots ells han demostrat la seva capacitat d’esforç i l’orgull de ser blaus

Els Reis han arribat molt d’hora aquest any al CB Cornellà i ens han  portat, entre d’altres coses, dos tornejos. El primer el d’Any Nou de Girona que enfrontava a equips de primer any de cadet i que ha tingut com a guanyador al nostre Cadet (2002) i que es va disputar el dilluns 2 de gener. El CB Cornellà va emportar-se la copa de guanyador. No van perdre cap partit i es va imposar a la final al CB Vic per un resultat de 70 a 66. L’MVP va ser Nil Roig.

cadetcampio

Per la seva banda, l’equip del mini A es va fer amb un dels guardons més prestigiosos de la categoria, el Molinet, que aquest any arribava a la 54ena. Edició. El blaus es van imposar a la final al Sant Josep de Badalona. Al descans el resultat era favorable als blaus (27-28), que s’han acabat emportant el títol. El conjunt de Cornellà de Llobregat, que repeteix el triomf de l’any passat, ha arribat a la final després de derrotar amb comoditat l’OUTLETMOTO.COM CB GRUP BARNA 1 (77-113). El CB Cornellà porta 3 anys seguits aconseguint aquest torneig en categoria masculina, 6 en els darrers 8 anys. Destacar i felicitar també a tots els equips masculins i femenins que han participat en aquest torneig i que han fet un bon paper i són l’ànima del nostre club.

A tots i totes els blaus i blaves, als que han guanyat i als que sempre han treballat i han gaudit del bàsquet i defensat els nostres colors. A tots ells felicitats nois i noies!!!!!!

Informació del Molinet a la web de la FCBQ

miniacampions-molinet