ERIC ESTEPA I ROGER FÀBREGA TERCERS D’ESPANYA AMB LA SELECCIÓ

Eric Estepa i Roger Fàbrega del mini A masculí entrenat per l’Àlex Navarro, es pengen el bronze en proclamar-se tercers d’Espanya amb la selecció catalana a Cadis.

El torneig, disputat del 8 al 12 d’abril a San Fernando, Cadis, va aplegar les seleccions d’arreu de l’estat espanyol per a competir el campionat d’Espanya mini 2017, acompanyat del hashtag #planetamini2017 a les xarxes socials. En ell, la selecció catalana femenina es va proclamar campiona, mentre que la masculina, va aconseguir el bronze. Aquesta última, comptava amb representació blava, de la mà dels jugadors del mini A masculí: Eric Estepa i Roger Fàbrega.

El conjunt català va passar segon del seu grup amb tres victòries i una derrota, contra el subcampió del torneig, i amfitrió: Andalusia. A les semi-finals, van caure contra la selecció de les Illes Canàries, que a la final s’acabaria convertint en campiona d’aquesta edició. 

Moltes felicitats minis, gràcies per representar amb orgull el club en aquests campionats, tal i com ho han fet durant els últims 20 anys els 49 jugadors i jugadores del CB Cornellà que han format part de la selecció catalana mini. Tot un reconeixement a la feina quotidiana de l’escola. 

Som blaus!