CRÒNICA | CB ESPARRAGUERA – CB CORNELLÀ | UN SÈNIOR EBA TOCAT SUMA LA QUARTA DESFETA

esparragueracbc

El Sènior EBA ensopega a la pista del CB Esparraguera i suma la 4a derrota. 

Amb tant sols 7 efectius del primer equip, els blaus van donar la cara fins al tercer període

El Sènior EBA va caure per quarta jornada consecutiva, aquest cop, a la pista del CB Esparraguera (70 – 58). La regularitat va ser clau en un enfrontament majoritàriament igualat. Malgrat les nombroses baixes amb les quals els blaus visitaven els esparraguerins, van plantar cara i aguantar en la lluita per la victòria fins a principis del darrer quart.

El partit s’iniciava amb màxima igualtat. Intercanvi de cistelles a banda i banda i un ritme d’encert bastant elevat entre dos equips centrats en la vessant ofensiva. 5 punts consecutius als segons finals del període marcaven la diferència a favor dels locals (24-19). Una diferència que tindria molt de pes en el resultat final. Prior i Lliteras van tenir un paper fonamental en l’alt rendiment ofensiu dels blaus.

El segon període va iniciar-se en una sintonia molt similar tot i que a meitat de període, i aprofitant uns minuts de desconnexió dels de Cornellà, els locals van agafar la primera renda important. Arribant a superar el llindar dels 10 punts, els blaus van fer un esforç a final de període per tal de reduir la distància i baixar fins als 8 punts al descans (41-33).

A la represa el partit va canviar de color. Als jugadors de Xavi Pardina, els costava molt anotar, i, malgrat que els locals tampoc gaudien d’un encert extraordinari, la duresa defensiva va marcar la diferència. «Vam estar dominant el rebot però no li trèiem les avantatges que necessitàvem en el contratac. Podríem haver fet més mal», comentava Pardina. Al darrere, els blaus van concedir, en ocasions, cistelles massa fàcils que destruïen l’esforç fet al davant.

A grans trets, l’enfrontament va estar molt igualat en tots els aspectes però els d’Esparraguera van ser més constants, sobretot a nivell defensiu, i van saber aprofitar les errades dels de Cornellà a principis del darrer quart per tal de rematar-lo. «Des del segon quart que ells es van posar a 8 la sensació va ser de passivitat: ells no sumaven més i nosaltres no retallàvem prou per acabar de rematar la remuntada», declarava Pardina. Al final, 70 a 58 per als locals i als blaus els toca aixecar el cap i mirar endavant.

El proper enfrontament del Sènior EBA torna a ser a domicili. Visitaran la pista del Mataró Parc Boet dissabte a les 18:30.