PRÈVIA | CB ESPARRAGUERA – CB CORNELLÀ | QUART ASSALT PEL SÈNIOR EBA

EBA VS ESPARRAGUERA

El Sènior EBA visita la difícil pista de l’Esparraguera en la quarta jornada de lliga

Malgrat les múltiples baixes del grup, els blaus busquen la primera victòria de la temporada

El Sènior EBA vol estrenar el còmput de victòries a la difícil pista de l’Esparraguera en la quarta jornada lliguera. Malgrat les nombroses baixes amb les quals hi arriben, els blaus buscaran revertir el fosc inici de temporada (0-3).


EL RIVAL

El CB Esparraguera ocupa la novena posició del quadre amb una victòria i dues derrotes. Van cedir a casa davant el CB Quart (51-73) i a la pista del Boet Mataró (70-68), i van superar l’Anagan Olivar, a domicili, per un ajustat 75-78.

Són un conjunt que fan del seu pavelló el seu fortí, i són doncs, especialment perillosos quan juguen a casa. Destaquen per la seva duresa i solidesa defensiva. Saben jugar a diferents ritmes, adaptant-se segons el partit i el rival. En atac, la seva arma més potent és el joc interior i el seu punt feble el tir de tres – el 88% del total dels seus punts acumulats en tirs de camp són de dos -. 


EL CB CORNELLÀ

El Sènior EBA visita la pista de l’Esparraguera molt minvat per les baixes. Amb tant sols 6 jugadors disponibles del primer equip, però amb el reforç dels del Sènior B, buscaran el primer triomf de la temporada. L’orgull i la tenacitat tindran un paper fonamental en l’actuació dels jugadors de Xavi Pardina en una de les pistes més difícils del grup.

Actualment, els blaus ocupen la tretzena posició amb un balanç de tres derrotes i cap victòria. Malgrat fer bones actuacions en les tres primeres jornades de la lliga, mai han aconseguit rematar la feina. Aquest cap de setmana volen començar a sumar per tal de deixar enrere aquest fosc inici de lliga.