II EDICIÓ DE L’ESTIU BLAU CBC, EL CONCURS ESTIUENC DEL CLUB. PARTICIPA-HI I GUANYA!

estiublau

Ja tornem a tenir aquí el concurs estiuenc del CB Cornellà!

És estiu: temps de vacances, de refrescar-se i passar-ho molt bé! Ensenyeu-nos com viviu el vostre estiu i optareu a ser un dels guanyadors del concurs #estiublauCBC. 

Fes-nos arribar la teva foto o vídeo per mitjà de Instagram (a diferència de l’any passat, no es contabilitzaran els ‘m’agrada’ a Facebook ni a Twitter, només a Instagram) fent servir el hashtag #estiublauCBC, etiquetant-nos-hi i seguint el nostre perfil. Teniu temps des del 26 de juliol fins al 3 de setembre i SOBRETOT heu d’aparèixer al vídeo o imatge portant algun ítem del CB Cornellà, preferiblement samarreta.

Feu volar la imaginació i involucreu a tothom que pogueu, no hi ha límit d’edat!

Hi haurà 2 premis:

El premi ‘likes’: en base al nombre de m’agrada. La imatge amb més m’agrada un cop compartida al nostre perfil rebrà una motxilla oficial Mercury CB Cornellà de la temporada 2018-19 i una samarreta casual CB Cornellà.

PREMI LIKES

El premi Cor Blau: a decisió del club en base a l’originalitat i la demostració de ser un veritable blau. El guanyador/a s’endurà el carnet de soci per a la temporada 2018-19 i una pilota oficial EBA.

PREMI COR BLAU