ESTRENA DE TEMPORADA PEL CLUB, NOVA OPORTUNITAT PEL SÈNIOR PER SEGUIR SUMANT

El Sènior EBA buscarà una nova victòria davant l’Aracena AEC Collblanc, el dia de la presentació

Dissabte a les 19h, després de la presentació oficial de la temporada 2016-17, el Sènior A masculí disputarà el seu novè partit al grup C de lliga EBA. Serà contra l’Aracena AEC Collblanc al Parc Esportiu Llobregat, un rival dur, que actualment es troba a mitja taula, però que en una lliga tan igualada, és quelcom molt simbòlic. «És un rival amb molta qualitat i que, sobretot, porta molt bé el ritme del partit. Saber imposar el nostre serà clau», comentava l’entrenador, Marc Solanes.

Tot i que amb el triomf de la setmana passada ja es van treure l’espineta de la derrota contra el Sant Nicolau, els blaus volen recuperar la victòria a casa. Amb cinc partits guanyats dels últims sis disputats, el primer equip del club, busca sumar la sisena, que els acosti a mantenir-se als llocs més alts de la classificació. Actualment són quarts empatats amb el Castellbisbal, tercer; i el Calvià, cinquè, que amb un partit menys, suma el mateix nombre de conquistes.

Hem sortit molt reforçats del partit contra Arenys, per fi vam demostrar el que podem fer

«Sabem que és un equip difícil i amb bons jugadors que tenen experiència, per tant, haurem d’imposar el nostre ritme»  expresava molt en la línia de Solanes Ferran López, dorsal 8 del Sènior A. Amb ell hem parlat aquesta setmana sobre el partit que veurem dissabte a les 7. El Ferran és de Sant Cugat del Vallès i va començar a jugar a bàsquet quan tenia 5 anys a l’escola dels Lluïsos de Gràcia. Després va donar el salt al Club Joventut de Badalona on es va formar els anys de minibasket, per posteriorment passar a formar part de l’equip de l’escola  Pia de Sabadell. Des de Sabadell va volar fins als Estats Units per acabar aterrant a Cornellà.

De cara al partit de dissabte, l’equip està molt motivat i molt fort mentalment després de la segona part que van fer el passat cap de setmana. «Hem sortit molt reforçats del partit contra Arenys» comentava, «per fi vam demostrar el que podem fer». Amb l’objectiu de mantenir-se ferms i constants en defensa, els blaus encaren el partit com un duel per demostrar als aficionats blaus de què són capaços. En relació amb això, el Ferran expressava que lluny de sentir pressió, gaudeixen de la motivació que presenta jugar davant de tot el club el dia de la presentació. Saben que són un referent pels més petits, els qui se’ls miren amb els ulls brillants.

Així doncs, amb l’objectiu d’imposar «un ritme de partit alt però ordenat» i de «mantenir la intensitat defensiva del cap de setmana passat», dissabte encararan un partit que, si més no, es preveu molt emocionant.

Us convidem a tots a quedar-vos després de la presentació a meravellar-vos amb el bàsquet del nostre Sènior A.

Som-hi blaus!