ÈXIT ROTUND DEL II TORNEIG CADET SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

El passat cap de setmana Rubió i Ors va acollir la segona edició del Torneig Cadet Solidari del CB Cornellà

El Club Bàsquet Cornellà es plau de celebrar un nou èxit. Del 10 a l’11 de desembre es va celebrar la segona edició del Torneig Cadet Solidari, en la qual va tenir el plaer de rebre al CE Sant Nicolau de Sabadell, l’AE Boet Mataró, el CN Terrassa, el CN Sabadell, el Barça CBS, el Sant Josep Obrer, i les anfitriones: el cadet A i B del Club Bàsquet Cornellà.

Les guanyadores d’enguany van ser les jugadores i èquip tècnic de l’AE Boet Mataró, que es va imposar a la final al Cadet B del club per 42 a 32. Una final disputada però amistosa, on va regnar el bon bàsquet i l’ambient festiu entre jugadores i públic.

El Club Bàsquet Cornellà vol agrair als equips convidats per la seva participació, i en especial a les jugadores, pares i acompanyants que han fet que el desenvolupament del torneig fos un veritable èxit. Tampoc podem eludir al col·legi d’àrbitres, la direcció tècnica i la directiva del club per l’organització; i sobretot, als nostres col·laboradors i patrocinadors que amb els seus obsequis van fer que la rifa fos la principal eina de recaptació de fons.

Ha estat un cap de setmana de festa basquetbolística, però sobretot solidària. El total recaptat ha estat de 350€, els quals aniran íntegrament destinats a la fundació de La Marató de TV3, enguany dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. A més, a aquesta gran xifra s’hi ha de sumar els 74 punts totals de la final, que es convertiran en euros gràcies a MAUSA, col·laborador oficial del club.

Ens enorgulleix enormement aquesta gran família, i ens omple d’alegria veure la mobilització i abast que podem arribar a tenir en esdeveniments com aquest.

Novament, des del club, us volem donar les gràcies a tots per la vostra participació. Heu contribuït a que aquesta segona edició del Torneig Cadet Femení Solidari fos un èxit absolut.

col%c2%b7laboradores-la-marato-de-tv3

 

Fotos II TORNEIG CADET FEMENÍ LA MARATO DE TV3 DIA 1

Fotos II TORNEIG CADET FEMENÍ LA MARATO DE TV3 DIA 2