FEM ESPORT I CIUTAT | EL CB CORNELLÀ VISITA L’ESCOLA SURÍS I ELS PINS

fotos escuelasDurant aquest mes d’Octubre, des del Club Bàsquet Cornellà ens hem apropat a l’escola Suris i a l’escola Pins, amb l’objectiu d’acostar el bàsquet i l’esport als nens i nenes de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Hem tingut el privilegi d’assistir a les classes d’educació física d’aquestes escoles. Durant aquella estona, els nostres entrenadors i entrenadores; i jugadors i jugadores del primer equip, van impartir la classe d’iniciació al bàsquet i, a més a més, van convidar a tots els infants que ho volguessin a venir a entrenar un dia amb nosaltres.

L’Àlex Navarro, l’Àlex Femenia, les Clàudies, el Gabry, la Carol, els Tonis, el Jordi, la Maria, com a entrenadors, el Fer i l’Ona, com a entrenadors i jugadors dels nostres primers equips, i la Lídia i la Marina, jugadores del sènior Femení, han estat els encarregats de dirigir aquestes classes. En elles, tots els nens i nenes participants, han pogut iniciar-se en els 3 fonaments bàsics del bàsquet: el bot, el tir i la passada. Els més grans també han fet alguns partidets.

A més a més, ha servit perquè jugadors i jugadores del nostre club que van a aquestes escoles, puguin ensenyar el que saben fer als seus companys i companyes i puguin compartir l’esport que tant els hi agrada.

Alguns d’ells ens han explicat la seva experiència:

L’Anna Gamero, jugadora del Mini A i alumna de l’escola Pins: «Em va agradar molt que vinguessin al meu cole a fer bàsquet, perquè els de la meva classe sàpiguen com és un entrenament de veritat. I passar una estona amb els meus entrenadors va ser molt divertit.»

El Gerard Veguillas del premini B i alumne de l’escola Suris: «em vaig posar molt content quan el meu ‘profe’ d’educació física ens va dir que faríem bàsquet a classe, però encara més quan vaig veure a la Maria i a l’Àlex. Ens van ensenyar a botar, a llançar a cistella, inclús vam fer un partidet. Em va fer molta il·lusió poder ensenyar als meus companys l’esport que tant m’agrada i em va agradar molt que vinguessin del meu club a fer bàsquet, perquè els de la meva classe sàpiguen com és un entreno de veritat». 

Lucas del Premini B: Fue muy chulo ver en el cole a Fer, Jordi, Toni y Maria y qué ilusión hacer básquet allí, podríais venir cada semana!! Adrián Gamero y yo pudimos hacer los ejemplos para enseñar los ejercicios a mis ‘compis’, y todos vieron que mola mucho el básquet. Algunos de mis amigos ahora dicen que se quieren apuntar, ojalá sus padres les dejen. Ah, y fue muy divertido cuando nos hicimos fotos y nos montaron a caballito. 

El Joel del Mini A : Em va agradar molt que vinguessin entrenadors del club a fer bàsquet a l’escola i que els meus amics que no ho practiquen  poguessin conèixer una mica més aquest esport. El que més il·lusió em va fer va ser que desprès de fer exercissis de tir, de bot i 1×1 vam fer partits de cinc contra cinc. Vam riure molt!

Properament tenim programat fer-ho a altres escoles, però si no hem tingut l’oportunitat de venir a la vostra, però vols provar la nostra activitat, encara hi ets a temps! Només has d’enviar un e-mail a secretaria i des d’allà t’indicaran quin dia pots venir a jugar i entrenar amb nosaltres.

Maria Molina

Coordinadora de l’Escoleta CB Cornellà