FESTA BLAVA AL PARC ESPORTIU PER ACOMIADAR LA TEMPORADA DE LLIGA EBA

eba

Per un ajustat 82 a 84 el CB Cornellà va caure a casa davant el Castellbisbal, en un partit vistós i igualat

Amb tant sols un partit per davant per acabar la temporada, el CB Cornellà va disputar el seu últim enfrontament de lliga a casa. El Parc Esportiu Llobgreat va acollir, dissabte, una veritable festa basquetbolística. Amb una grada plena d’aficionats blaus, i amb obsequis pels assistents, però que es va saldar amb una desafortunada i ajustada derrota local per 82 a 84 davant el Castellbisbal. El resultat d’aquest partit servia per desempatar l’equitat dels dos conjunts a la classificació, que amb 12 victòries i derrotes, compartien la sisena posició. 

En un partit competit des del principi fins el final, els blaus van treure a lluir el seu millor joc durant la segona meitat. Al descans, es va arribar  37 a 47, amb uns minuts finals de descontrol per part dels dos equips, però amb més encert per part del conjunt rival que li va permetre agafar 10 punts d’avantatge. A la represa, els jugadors de Marc Solanes, van treure l’orgull que els caracteritza i van retallar progressivament la distància que el rival havia imposat al marcador. Al final del tercer període, el CB Cornellà ja estava a tant sols 3 punts del Castellbisbal.

L’últim període va ser el més ajustat i competit, tot un espectacle pels assistents. El potencial ofensiu d’ambdós equips feia que els aficionats gaudissin d’una bona tarda de bàsquet. Els conjunts van treure les seves millors armes, i cap d’ells donava el seu braç a tòrcer. Al final, el CB Cornellà es va endur el període per 24 a 23, un únic punt que no li va valer per emportar-se la victòria final. 82 a 84 reflectia el marcador al final de l’enfrontament, i decantava la balança pels rivals, que fins al moment compartien plaça amb els blaus a la classificació.