JA TENIM ELS GUANYADORS DEL CONCURS ‘ESTIU BLAU’

L’estiu ha quedat enrere, la temporada ja ha començat i el concurs Estiu Blau ha quedat tancat… i en tenim guanyadors! Tal i com vam prometre hi ha dos premis: el ‘cor blau’ triat per jurat i el ‘likes’ segons recompte de ‘m’agrada’ a totes les xarxes (Facebook, Twitter i Instagram). 

Els guanyadors del ‘cor blau’ són: la Clara Gala i el Toni Giménez amb la seva foto conjunta del doble 0. Ells rebran unes ulleres personalitzades i el carnet de socis del club.

guanyador cor blau

Mentre que la fotografia que ha rebut més ‘m’agrada’ al conjunt de totes les xarxes ha estat l’enviada pel Fernando Villalón i el Joan Pau Pilan, seguida de la Clara Gala i el Toni Giménez, i en tercer lloc, l’Ana Gamero. Els barrufets del sènior EBA, amb cordialitat, cedeixen el premi ‘likes’ a la tercera classificada: l’Ana! Ella es farà amb una peça de marxandatge del CB Cornellà i una pilota oficial Molten.

guanyador likes

Felicitats i gràcies a tots per participar i per votar, hem rebut fotografies extraordinàries i molt divertides! Ha estat un #estiublauCBC espectacular. Ara, toca gaudir de la temporada!

Som-hi blaus, SOM BLAUS!