L’HELENA BRIEGAS i EL DAVID I L’ADOLFO, GUARDONATS A LA FESTA DE L’ESPORT DE CORNELLÀ

WhatsApp Image 2018-06-11 at 13.39.10
La delegació blava a la Festa de l’Esport. Els guardonats, al centre, acompanyats de jugadors dels primers equips, de José Manuel Hernández, president del Club; i Juan José Calero, directiu delegat.

L’Helena Briegas, jugadora i capitana del sènior femení, ha estat premiada pel club a la Festa de l’Esport de Cornellà. La jove base porta una dècada consecutiva defensant la samarreta blava. Pel seu compromís, la seva solidaritat fora de pista, i els seus èxits sobre el parquet, va rebre el reconeixement del club el passat 8 de juny a Can Mercader.

Per altra banda, el David Hernández, speaker del club, i l’Adolfo Lázaro, fisioterapeuta, també van ser protagonistes a la Festa de l’Esport. En honor a la seva entranyable fita que els va dur a completar per segon any consecutiu la Marató de Barcelona, van rebre el guardó als “valors esportius i verd play” atorgat pel Consell Esportiu de Cornellà. La seva amistat, tenacitat i perseverança els han convertit en tot un emblema del club i, ara també, de la ciutat.