CONCURS DE SANT JORDI! #LAROSAIELSBLAUS

I concurs Sant Jordi 2019

S’acosta Sant Jordi, una de les diades festives tradicionalment més entranyables, i aquest any ho volem celebrar d’una forma diferent. Obrim el primer concurs de Sant Jordi del CB Cornellà! Un concurs creatiu, on no hi ha barreres a l’originalitat, només un requisit: ha d’estar relacionat amb el club i amb la diada de Sant Jordi.

Si us agrada escriure, podeu escriure, si us agrada dibuixar, fer un dibuix… però també podeu presentar fotografies o vídeos. I, evidentment, no hi ha límit d’edat. De preminis a Sèniors, esteu tots convidats!

Per a optar a guanyar haureu de:

  • Seguir-nos a Instagram
  • Etiquetar-nos a la imatge o vídeo @cbcornella i fer servir el ‘hashtag’ #larosaielsblaus
  • Presentar la vostra obra dins de termini. El 23 d’abril a les 23:59 tancarem el concurs i, el 24, donarem a conèixer els guanyadors.

Els PREMIS:

  • Premi Flor Natural: el guanyador del primer premi el decidiran els ‘likes’. La imatge o vídeo amb més ‘m’agrada’ un cop penjada al nostre perfil, s’endurà una samarreta ‘casual’ i una gorra.
  • Accèssit a la Flor Natural: el segon lloc serà escollit pel jurat, format per membres de l’organigrama del club, i rebrà una gorra i una tassa CB Cornellà.

Tots aquests productes els podeu trobar a la BOTIGA CBC