INICI DELS “DILLUNS DE FORMACIÓ BLAUS” AMB RUBEN MUÑOZ I JORDI DIZ

FORMACIÓ C.B.CORNELLÀ

Dilluns 25 de febrer s‘estrena la nova secció impulsada per la directoria tècnica: els “Dilluns de Formació Blaus”.  Ruben Muñoz, seleccionador català infantil, i Jordi Diz, orador motivacional, són els convidats inaugurals.


L’AGENDA DEL 25 DE FEBRER:

18:15 h – al PELL: Muñoz visitarà l’entrenament del Club Delfos Mini A masc, amb qui després farà una activitat de grup. El tècnic cornellanenc, que va formar part del club, compartirà amb els blavets experiència i coneixement.

20:30 – RiO: Jordi Diz farà una xerrada motivacional a les jugadores cadets i júniors basada en la seva experiència de vida. “L’any 2007 un accident de moto el va deixar 16 dies en coma; després, el dolor i la impotència, […] amb una força de voluntat admirable, va decidir lluitar i demostrar que amb esforç, constància i una actitud positiva se’n podia sortir. I ho ha aconseguit”.


Aquestes dues, són les activitats inicials d’una secció que vol promoure activitats profitoses per als nostres jugadors/es i entrenadors/es que, al seu torn, ajudin a establir i enfortir el vincle entre diferents equips del club.