CB IGUALADA – CB CORNELLÀ | COP D’EFECTE DELS BLAUS A LES COMES

slider croniques
FOTO: Arxiu.

Els blaus donen la sorpresa i trenquen la imbatibilitat de l’Igualada a casa

Sumen el quart triomf per a col·locar-se desens, fora de les posicions de perill

El Sènior EBA surt reforçat d’una de les pistes més complicades del grup. Per 71 a 72, els jugadors de Mario Del Campo van aconseguir una victòria tan prestigiosa com suada davant el tercer classificat. Un triomf que és una empenta psicològica i emocional a les sensacions del grup. «Es una victoria muy importante en una pista que no ha ganado nadie, que nos da moral para seguir trabajando, salir de las zonas bajas en las que todavía estamos clasificados», valorava Del Campo.

El de dissabte, va ser un duel molt igualat de principi a final, en què cap dels dos equips va arribar a distanciar-se significativament. Les curtes diferències van permetre als blaus posar-se per davant al segon període i, la regularitat, els va servir per mantenir-s’hi fins al final. La mentalitat guanyadora, va ser clau. «Llegábamos mentalizados que visitábamos la pista del líder, de un equipo que llevaba sin perder en su campo desde el mes de enero», explicava Del Campo. «Nosotros […] llegábamos con ambición y sin miedo […] y bueno, poco a poco, fuimos dándonos cuenta que estando muy sólidos, desde la defensa, podíamos ganar», continuava.

Amb 55 a 58 a finals del tercer període, el final quedava totalment obert, 10 minuts en què podia passar de tot. La igualtat es va mantenir fins a mitjans de quart, moment en què, un parcial de 0 a 4 favorable als blaus, els va posar 7 punts per sobre. Una distància que van aguantar fins que, amb 1 minut i mig restant al marcador i empentats per un public eixordador, els igualadins van acostar-se perillosament.  Però els de Cornellà van mantenir la compostura i el 71 a 72 final els donava un triomf de molt de mèrit que els fa escalar una posició. 

La setmana que ve la competició s’atura però la Liga EBA torna al Parc Esportiu el 15 de desembre amb un altre partidàs. «El día del Valls tenemos otra final y todas las fuerzas y toda la energía positiva van en ganar a Valls en casa y es lo único en lo que estamos centrados ahora. No serviría de nada el haber ganado en Igualada y perder en casa con el Valls«, explicava Del Campo. Un repte per tal de «conseguir los tres partidos seguidos antes de Navidad, que es nuestra máxima ilusión», concloïa.

Dissabte, 15 de desembre, CB Cornellà – CB Valls al PELL. Us hi esperem!