CB IGUALADA – CB CORNELLÀ | DESPLAÇAMENT COMPLICAT EN BUSCA DEL QUART TRIOMF

EBA VS IGUALADA

El Sènior EBA visita la pista del CB Igualada en l’onzena jornada de la Liga EBA

Els blaus buscaran el quart triomf de la temporada, el segon consecutiu

Després de guanyar al CB Salt la jornada anterior al Parc Esportiu, els blaus buscaran encadenar la segona victòria consecutiva a la difícil pista de l’Igualada. Ho faran dissabte a les 17:45.

EL RIVAL

L’Igualada ha començat la temporada a ritme frenètic. Fins fa 3 jornades era el líder invicte del grup, havent estat les 7 primeres setmanes de competició sense conèixer la derrota. Tant sols han cedit a domicili (davant el CB Quart i l’Esparraguera) fent de Les Comes el seu fortí. L’equip dirigit per l’ex-blau Jordi Martí, és un grup consolidat a la categoria amb un arsenal perillós per ser versàtil i complert. Actualment ocupen la tercera posició però volen recuperar el liderat.

EL CB CORNELLÀ

El conjunt de Mario Del Campo afronta el seu segon repte en aquesta nova etapa. Buscaran la recompensa a la bona feina setmanal en forma de victòria a una de les pistes més complicades de la categoria. Ho faran des del treball defensiu sòlid i constant i a partir d’un bàsquet ofensiu senzill però efectiu. Dos directrius que els van servir la jornada passada per aconseguir la victòria davant del Salt. Un triomf que els va col·locar al límit de les posicions de perill, però que no els ha tret de la cua.

Els blaus volen començar a mirar amunt per intentar capgirar aquest balanç negatiu de 3 victòries i 7 derrotes començant pel partit d’aquest dissabte.

Som-hi, blaus!