CB GAVÀ i SANT JOSEP DE BADALONA, CAMPIONES DEL III TORNEIG SOLIDARI CADET FEMENÍ

El torneig, creat amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató, va omplir el cap de setmana de bon bàsquet

Rubió i Ors ha estat el lloc escollit per a acollir la tercera edició del Torneig Solidari Cadet Femení. El torneig enguany, comptava amb dues competicions, de les quals en sortirien dos guanyadors. A la primera, disputada dissabte, els equips convidats eren el Sant Josep Obrer, el CB Gavà, el CB Meliana i el Morvedre; i les amfitriones el Cadet 02 i el 03. A la segona, ho eren el Sant Josep de Badalona, el CE Sant Nicolau, el Barça CBS i el Sant Quirze Bàsquet; hospedades pel Cadet B i A.

El format seguia la següent estructura: dos grups de tres equips que jugaven entre ells per triar el cap de grup, que s’enfrotaria a la final davant l’altre líder. Dissabte vam viure una intensa final durant la qual, el Sant Josep Obrer va anar per davant el marcador la majoria del partit. A l’últim quart però, les de Gavà van saber treure l’últim esforç de dins, i amb molta empenta i 6 punts seguits, van donar-hi la volta a la truita. Aconseguint mantenir la distància al marcador, al final les del Garraf van acabar imposant-se per 43 a 49.

Diumenge vam tornar a viure un dia farcit de bon bàsquet. Amb un nivell molt semblant entre tots els participants, els partits es decidien a cara o creu. Un dels participants però, el guanyador del torneig, va demostrar sang freda i molta maduresa a l’hora d’afrontar partits igualats. El Sant Josep de Badalona va guanyar tots els partits amb una avantatge substancial que li va valer per proclamar-se campió davant el Sant Quirze BC per 46 a 56. Al grup havia guanyat al Cadet A del Bàsquet Cornellà per 37 a 61; i al CE Sant Nicolau per 38 a 42. L’encert de les de Badalona va marcar la diferència en partits on la igualtat va estar servida.

A banda del bàsquet, gràcies a la vostra participació, el III Torneig Solidari Cadet Femení va ser tot un èxit solidari. Els mitjans per recaptar fons eren a través del menjar, la rifa i la botiga solidària; a banda dels punts de la final transformats en euros gràcies al nostre col·laborador MAUSA. En total, 625,20 € recaptats que aniran íntegrament destinats a la donació conjunta a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Gràcies a tots per l’assistència, a les cadets pel menjar solidari, als nostres col·laboradors pels obsequis de la rifa, a CASA NARVAEZ amb els  «menus solidaris» i a les jugadores per la participació en un torneig tan especial. 

Som Blaus


Resultats

 CB Morvedre 41 – 59 Cadet 03 Bàsquet Cornellà                                  Cadet 03 33-64 Sant Josep Obrer
 BC Meliana 41 – 77 Cadet 02 Bàsquet Cornellà                                     Cadet 02 34-53 CB Gavà
 CB Morvedre 32 – 75 CB Sant Josep Obrer                                            Cadet 03 49 – 48 BC Meliana
 BC Meliana 27 – 62 CB Gavà                                                                     Cadet 02 63 – 51 CB Morvedre

                                                                Sant Josep Obrer 43 – 49 CB Gavà

 

 

Cadet B Bàsquet Cornellà 37 – 42 Barça CBS                                        Cadet B 37 – 61 Sant Quirze BC
Cadet A Bàsquet Cornellà 37 – 61 CB Sant Josep                                  Cadet A  60 – 35 CE Sant Nicolau

 Barça CBS – Sant Quirze BC                                                                      Cadet B 56 – 53 CE Sant Nicolau
CB Sant Josep 38 – 42 CE Sant Nicolau                                                  Cadet A 52 – 48 Barça CBS

                                                              CB Sant Josep 56 – 46 Sant Quirze BC