III TORNEIG CADET SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

TORNEIG LA MARATO 2

El CB Cornellà organitza la tercera edició del Torneig Cadet Solidari amb el màxim objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, enguany dedicat a les malalties infeccioses.

El 9 i 10 de desembre Rubió i Ors acollirà per tercer any el Torneig Cadet Solidari. La competició s’organitza amb la finalitat de recaptar fons per contribuir a la Marató de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, enguany dedicada a la investigació de les malalties infeccioses. D’aquesta manera, el CB Cornellà forma part de les 3500 entitats (xifra aproximada) que anualment organitzen activitats en solidaritat amb la causa.

En les passades edicions, el torneig es va convertir en una festa basquetbolística però sobretot solidària. A banda dels partits, Rubió i Ors es va omplir de paradetes i es va organitzar una rifa espectacular. El benefici d’aquestes activitats va íntegrament destinat al botí final, que l’any passsat va ser de 424€. Enguany volem superar aquesta xifra i tornar a demostrar que el CB Cornellà és més que un club, que és família, i que és solidària.

El 9 i 10 de desembre, us esperem a tots al III Torneig Cadet Solidari!!

Som blaus! Som família blava!


Fotografies de l’edició passada

_DSC1750