EL IV TORNEIG CADET SOLIDARI RECAPTA 903€ PER LA MARATÓ DE TV3

El 6 de desembre, Rubió i Ors va acollir el IV Torneig Cadet Solidari en favor de La Marató de TV3. Una trobada festiva que va aplegar 9 equips de les comarques barcelonines en un dia de germanor i esportivitat. Amb els nostres tres equips cadets femenins (The Corner Cadet A, Cadet B i Cadet 03) fent d’amfitrions en els respectius triangulars, un total de 12 partits van omplir el dia de bàsquet solidari.

Però més enllà dels resultats i dels enfrontaments, la participació de les jugadores i assistents va contribuir a que fos una exitosa diada solidària. Es van recaptar 903 € que aniran íntegrament destinats a la donació conjunta a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, superant els 625€ recaptats l’any passat. D’aquesta quantitat final, 363€ venen dels punts convertits en euros als partits MAUSA. La resta, 540€, es van recaptar amb la rifa i amb la venda de dolços i de sabons per part de les cadets, a qui agraïm especialment la seva involucració.

Gràcies als equips participants: Femení Maresme, CB Mollet, CB Vilassar de Dalt, CN Terrassa, JET i Sant Quirze BC. I gràcies també als col·laboradors que van donar els obsequis de la rifa, a MAUSA i al Bar Blue Nation. Junts Som Més Forts!