DIJOUS 6 DE DESEMBRE, IV TORNEIG SOLIDARI CADET A RUBIÓ I ORS

noti web

Per quart any consecutiu, el CB Cornellà organitza el Torneig Solidari Cadet en favor de La Marató de TV3

EL TORNEIG

Amb el màxim objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3, enguany dedicada al Càncer, el 6 de desembre Rubió i Ors acull la quarta edició del Torneig Solidari Cadet. A diferència dels anys anteriors, el torneig es concentrarà en un sol dia, es jugarà en un format de tres triangulars, i tindrà doncs, tres guanyadors. Els grups i participants, són els següents:

REDES SOCIALES

Des de les 9 del matí fins, aproximadament, les 20:45, Rubió i Ors es convertirà en una festa esportiva i solidària. Una festa on, a banda de bon bàsquet, podreu gaudir d’activitats organitzades per les nostres jugadores cadets. Tot, sempre, amb finalitat benèfica.

Tothom hi és benvingut, així que fes córrer la veu!

LA MARATÓ 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals organitza anualment La Marató, un projecte solidari que busca recaptar fons per a la investigació mèdica. Des de fa 4 anys, el CB Cornellà hi col·labora mitjançant el Torneig Solidari Cadet.

L’aportació d’enguany es farà a partir de les inscripcions, de la rifa, les activitats organitzades per les nostres cadets i els punts aconseguits als ‘Partits MAUSA’. En aquests últims, MAUSA, patrocinador oficial del club, donarà en euros la quantitat de punts acumulats en tres partits seleccionats. Els matxs triats per transformar els seus punts en euros són: el CB Sant Quirze – CB Cornellà 03 (9:00h), el CB Mollet – CB Cornellà B (14h) i el Femení Maresme C – CB Cornellà A (19:45h).

poster LA MARATO

L’HORARI

horaris

Us hi esperem!