LIGA EBA | JAC SANTS – CB CORNELLÀ | LA PRÈVIA

 JAC Sants - CB Cornellà - Liga EBA

El Sènior EBA visita el JAC Sants en la novena jornada de Liga EBA

Els blaus busquen refer-se de la derrota encaixada a Sant Adrià

Segona jornada consecutiva pel Sènior EBA fora de casa. Després de cedir el cap de setmana passat a la pista de l’UBSA, una derrota que trencava amb una ratxa de 4 victòries consecutives, els blaus (4ts) volen refer-se i vèncer per no despenjar-se dels equips que ocupen el pòdium. Per fer-ho, hauran de superar un JAC Sants que, malgrat no haver tingut un bon inici de competició (10è) en quant a resultats, ha demostrat poder competir per la victòria contra qualsevol oponent.


EL RIVAL

El JAC Sants és, acabada la setena jornada, desè amb un balanç negatiu de 2 victòries i 6 derrotes. Els barcelonins van fer un inici fluix de competició amb dues derrotes contundents a casa davant el Salou i en la seva visita a Castelldefels. A partir de la tercera jornada però, i superant l’entrebanc ofensiu dels primers partits, han realizat molt bones actuacions que, tanmateix, en la majoria de les ocasions, no han fructificat en forma de victòria.

Els de Sants es caracteritzen per ser un conjunt jove i elèctric. Amb una mitjana d’edat de 22 anys, supleixen la manca d’experiència amb un joc versàtil i vertical, a altes revolucions. Destaquen pel seu arsenal exterior, promitgen un bon percentatge en tir de tres i, sobretot, són molt consistents defensivament. Els agrada jugar a marcadors baixos i recuperen una mitjana de 8 pilotes per partit, una de les més altes de la competició. 


EL CB CORNELLÀ

El Sènior EBA arriba al partit de diumenge com a quart classificat del grup C-B amb un balanç de 5 victòries i 3 derrotes. Després d’haver encadenat quatre triomfs consecutius, els blaus van caure dissabte passat a la pista de l’UBSA, rival amb qui arribaven empatats a la classificació. Un duel molt intens, amb dues cares, que va acabar caient de part dels locals.

Aquesta jornada, amb les forces renovades, tornen a jugar a domicili en busca de refer-se de la derrota i sumar la sisena victòria. Per als de Cornellà, les claus rauran en la regularitat, una de les debilitats que els va fer caure el cap de setmana passat, en controlar el joc rival en transició, i en imposar el seu ritme alt de joc, explotant la superioritat del joc interior