JAC SANTS – CB CORNELLÀ: ELS BLAUS LLUITARAN PER RETROBAR-SE AMB LA VICTÒRIA

Diumenge el Sènior A buscarà retrobar-se amb la victòria després de perdre a casa el Mataró-Feimat la jornada anterior. Aquest cop ho haurà de tornar a intentar a domicili, a la pista del JAC Sants, diumenge a les 13:00h. S’espera un duel intens, com el de la primera volta, i altament competitiu. Ambdós equips han aconseguit pujar el seu ritme de joc i s’han enfortit col·lectivament des del primer enfrontament, així doncs, serà un partit dur pels jugadors i emocionant pels espectadors.

El rival

El JAC Sants és novè a la classificació, a dues posicions dels blaus, i tant sols una victòria de distància. Els de Sants són un equip jove i molt energètic, que amb ratxes molt bones, i grans tiradors, pot arribar a ferir de mort al rival. Són un conjunt amb forts fonaments, que treballa molt dur i que ha adquirit un joc col·lectiu efectiu i dinàmic. D’altra banda, la manca de veterania els juga males passades a l’hora de prendre decisions importants en moments clau. La precipitació i els nervis els porten a perdre moltes pilotes. Amb 248 són un dels equips del grup amb més pèrdues acumulades.

El CB Cornellà

En aquesta segona volta han perdut tres partits i n’han guanyat tant sols un, fa dues setmanes, a casa, contra el Simply Olivar. Amb l’objectiu d’aconseguir un balanç de victòries i derrotes més favorable que el de la primera volta, els blaus, volen reincorporar-se en el camí de la victòria i tal cosa, passarà per fer un bon partit defensiu i ofensiu a la pista del JAC Sants. El Sènior A és ara mateix 7è a la taula classificatòria amb 8 triomfs i 9 desfetes, però amb possibilitat tant d’escalar com de perdre posicions. En ser un grup tan igualat i competit, on la diferència entre els equips és mínima, i els resultats poden variar en cada enfrontament, la distància a la classificació és també molt curta. Per aquest mateix motiu, la regularitat en el joc és i serà un aspecte clau de cara al matx de diumenge. 

Som-hi blaus!