JE TERRASSA – CB CORNELLÀ | UN BON DARRER QUART DÓNA AL SÈNIOR A EL PRIMER TRIOMF DEL CURS

WhatsApp Image 2018-10-07 at 22.03.08

El Sènior A aconseguia diumenge el primer triomf de la temporada a la pista de la JE Terrassa. Gràcies al bon paper defensiu de les blaves tant al primer com al darrer període, deixant a les locals en 8 i 5 punts respectivament, aconseguien la primera victòria del curs.


Entre dos conjunts joves i molt necessitats de victòries, el primer quart començava de forma molt intensa a ambdues bandes. Iniciaven un duel marcat per la solidesa defensiva i la dificultat dels dos atacs per trobar espais. Sense que cap equip acabés de prendre el control del partit, durant els 10 primers minuts la igualtat va ser la protagonista (8 – 10).

El segon període començava amb intercanvi de cistelles i un augment en l’efectivitat del tir de tres a ambdós conjunts. Però tot i la igualtat continuada fins a meitat de període (16-19), a partir del minut 7, les egarenques van agafar la batuta i, amb un parcial de 7 a 0, capgiraven el marcador per marxar, al descans, 5 punts per sobre (26-21).


A la represa, els minuts inicials van tornar a ser per les locals, que aprofitaven l’escassetat en el joc de les cornellanenques per eixamplar la diferència fins a la màxima de 8 punts. Les de Terrassa començaven a escapar-se el que, lluny de fer minvar la moral a les jugadores de Rafa Gutiérrez, va marcar un punt d’inflexió en la trajectòria del conjunt blau. A cop d’orgull i amb un parcial de 0 a 6, tornaven a col·locar-se en la lluita pel partit, una lluita que canviaria el seu curs a partir d’aquell moment. Les blaves acabaven guanyant de 3 el quart, però encara remaven a contracorrent al còmput general (37-35).

Malgrat que els darrers minuts del tercer període encara van ser prou estables, el darrer període va ser de domini absolut del CB Cornellà. Amb un parcial de 4 a 14, les blaves completaven uns últims minuts de molta concentració i serenor que bé els van valer la victòria. Al minut quatre del quart es posaven per davant al marcador per primer cop des del període inicial (39-40) i, des de llavors, ja no van perdre la posició. Amb un parcial favorable i contundent de 2 a 9 (malgrat fallar 5 de 7 tirs lliures) en els últims 3 minuts, les jugadores de Gutiérrez segellaven el primer triomf de la temporada.

La propera jornada tornen a jugar a domicili, aquest cop a la pista del CB Castellbisbal – dissabte, 17:45h -.