JE TERRASSA – CB CORNELLÀ | DESPLAÇAMENT CRUCIAL DEL SÈNIOR ‘A’ A TERRASSA

Copia de PREVIA EBA TARRAGONA

El Sènior A visita la pista de la JE Terrassa en la quarta jornada de lliga

Les blaves busquen la primera victòria després de 3 derrotes ajustades

El Sènior A femení va sumar la tercera desfeta consecutiva el passat dijous i buscarà trencar amb la mala ratxa a la pista de la JE Terrassa diumenge a les 17:45.


EL RIVAL

La JE Terrassa ocupa la setzena plaça (l’última) amb un partit menys. N’ha jugat 2 i n’ha perdut els dos. El primer, a casa davant el SAFA Claror (47-67) i, el segon, a Sabadell davant el CEEC Mas Avícola (65 – 60).

És un conjunt molt jove que compta amb el suport i els minuts de jugadores júniors per a completar les rotacions. Malgrat haver començat amb mal peu, les egarenques són un grup potent i de molta qualitat, que poden posar contra les cordes qualsevol equip de la categoria. Tenen molt bon tir exterior i compten amb jugadores capaces de generar joc nou i eficient per trencar el partit en qualsevol moment.


EL CB CORNELLÀ

Les jugadores de Rafa Gutiérrez volen acabar amb la mala ratxa inicial que les ha portat a encadenar 3 derrotes consecutives – dues d’elles a la pròrroga. Els resultats ajustats han generat frustració i impotència, però és ara quan cal que les blaves facin una passa endavant i materialitzin en resultats l’enorme feina feta a cada entrenament.

Amb un molt bon equilibri de jugadores exteriors-interiors de qualitat, si defensen amb duresa i construeixen amb serenor, tindran altes possibilitats de portar el ritme de partit i dominar-ne el joc. La primera victòria blava és tan esperada com necessària per a la moral del grup i l’efectivitat dels resultats finals. El d’aquest cap de setmana és, doncs, un duel clau que pot servir de punt d’inflexió en la trajectòria de l’equip.

Som-hi, blaves!

Junts Som Més Forts.