EL SÈNIOR EBA EMPENTARÀ EL SEU SPEAKER A CÓRRER LA MARATÓ DE BARCELONA PER SEGON ANY CONSECUTIU

presentació JSMF

ELS JUGADORS I TÈCNICS FARAN TORNS PER AJUDAR AL DAVID A COMPLETAR LA SEVA TERCERA MARATÓ AL COSTAT DE L’ADOLFO, FISIO DEL CLUB

LA INICIATIVA COMPTA AMB EL SUPORT I PATROCINI D’ENINTER

El David Hernández i l’Adolfo Lázaro porten una dècada lligats al club. El primer com a speaker dels partits de Liga EBA, i el segon, com a fisioterapeuta. Durant aquests anys, han forjat una amistat entranyable que els va portar a entrenar i córrer junts la Marató de Barcelona del 2017. La particularitat: el David va en cadira de rodes. L’Adolfo el va empentar durant els 42 kms, tot un repte de companyerisme, amistat i superació.

marató

JUNTS SOM MÉS FORTS

Després de la duresa del primer repte, l’Adolfo i el David van decidir demanar ajuda als membres del Sènior EBA per a la Marató del 2018. Els jugadors i tècnics, que van acceptar sense dubtar, van fer torns per a empentar el David, mentre que l’Adolfo la va córrer sencera al seu costat.

Enguany, i després de l’èxit de l’any passat, l’Adolfo i el David tornaran a repetir la gesta de la mà del primer equip masculí. L’objectiu: baixar de les quatre hores. El recorregut queda dividit en 5 grups de 3 integrants, excloent els tres primers KM, en què el grup sencer acompanyarà als dos protagonistes, i els dos últims, que els faran tant sols ells dos.

 

samarreta 19ENINTER, COMPROMÍS AMB L’ESPORT I AMB CORNELLÀ 


La segona edició del repte torna a comptar amb el suport d’Eninter, amb qui el club porta més d’una dècada vinculat. De la
unió de forces entre jugadors, tècnics i entitats, neix el lema de “Junts Som Més Forts” que, de nou, els participants lluiran a la samarreta de la cursa.

El CB Cornellà agraeix a Eninter la vinculació i el suport tots aquests anys i valora la seva sensibilitat i compromís amb el bàsquet, en particular, i l’esport, en general, de la ciutat.