JUAN COUTO, NOU ENTRENADOR DEL SÈNIOR EBA

couto-eba-cbcornella

Mario del Campo deixa la banqueta del Sènior EBA i en pren les regnes Juan Couto, director tècnic masculí

Mario del Campo rescindeix el seu contracte amb el Club Bàsquet Cornellà per a la temporada 2019-2020. El fins ara tècnic blau passa a formar part de l’estructura tècnica del planter del FC Barcelona, quelcom incompatible amb la seva tasca al primer equip masculí del club.

Des d’aquestes línies, el Club vol agrair-li públicament la dedicació i l’aportació al llarg de la seva etapa com a entrenador del CB Cornellà, que va començar al novembre del 2018. Així mateix, vol desitjar-li el millor en el futur tan professional com personal.

mario2
Mario del Campo, durant el CB Cornellà – CB Quart de la temporada 2018-19

 

El relleu el pren el director tècnic masculí, Juan Couto, entrenador amb més de 30 anys d’experiència. Ha passat per totes les categories de formació, tant masculines com femenines. A nivell sènior, va ser ajudant al LEB Plata del club durant tres temporades i, com a primer entrenador, la història més recent la té a Primera Catalana (2016-17, amb ascens), a Copa Catalunya (2017-2018) i Lliga Femenina 2 (2018-19).

El repte d’enguany l’assumeix amb ganes i ambició. «Un entrenador de club siempre tiene que estar preparado para ayudarlo en lo que necesite. Ante los acontecimientos y el deseo y la ilusión por parte del club en que fuera yo el entrenador, hicieron que el acuerdo entre ambas partes fuera rápido», explica.

L’objectiu el té clar «trabajar mucho con la nueva plantilla para llegar a la Liga Catalana en el mejor estado de forma y conjunción. A nivel personal, me lo tomo como un nuevo reto que afronto con la máxima ilusión y con el único objetivo de seguir creciendo como entrenador».

Molta sort i molts èxits, Juan!